Simiyy Elimde köy tavuğunun göğsü var sote yapmak istiyorum, annem önce düdüklüde pişir sonra sotele o çok zor pişer diyor ama benim aklıma yatmadı bilen var mı
Birkizbiroglan Simiyy anneniz çok haklı. O kadar zor pişiyor ki. Ben düdüklü kullanmıyorum korkuyorum. Başka çözümü var mı bilmem ama annenizi dinleyin 🌝
basaktpe12 Simiyy bizim tavuklarımız var ayda bir keser haşlarız tavuğu size başkası verdi ise düdüklüye atın çok haşlayın bu kadar
seydaac Simiyy anneniz haklı köy tavuğu çok geç pişer. Mutlaka düdüklüde haşlayın, ki düdüklüde bile uzun sürede pişiyor.
Deletedmom_9857 Simiyy Anneniz haklı pişirmesi çok zor bende önce düdüklüde pişiyorum sonra tavada soteliyorum afiyet olsun🌸
Zekimurendebizigorecekmi Simiyy Biraz haşlayıp soğan , sarımsak çeşitli sebzelerle yumuşayınca kadar pişirin sonra isterseniz sotelersinşz ama ben yine az ateşte kızartıyorum daha lezzetli oluyor :)
Cancansmom Simiyy evet organik olunca geç pisiyor, market tavuklarinin ne kadar yapay olduğunu anlıyorz böylece 🙄