Eyllebr Hip 5 tahıl aldım dün kızıma 7 aya gırcem sız nasıl yapıp veriyorsunuz aranızda kullanan varmı devam sütü ıle hazırlayın dıyor su ile hazırlasam olmaz mı kullanan varsa yardımcı olabilir mi
Beautiful Eyllebr bebeğim bu sıra hiç bişey yemiyor diye onu aldım kaynamış suyu soğutup göz kararı yapıp kıvamlı mama gibi verdim yedi ama çok kustu sonra tekrar denedim yine fena halde kusunca tekrar vermedim
nursocum Eyllebr Ben su ile kullanmıştım. İçine yiyebileceği şeyleri karıştırıp verin ama sonra blw yapmaya karar verdim
Beautiful Eyllebr kaynamış ılık su ile kıvamlı mama yapıp içine elma püresi yada muz yada değişik meyvelerle verebilirsiniz benimki yemedi ama kullanan arkadaşlar öyle yapıyordu denersiniz
Eyllebr nursocum korkuyrom bogazına kadar dıye ama yıyeceklerı zaten hemen hemen Buturlu verıyorm ama kendı elıne verıp yeme ısını yapmadım daha
Beautiful Eyllebr aslında az yedi ama biraz huzursuz bi döneminde ondan olabilir kullanan memnun olan tanıdıklar var
nursocum Eyllebr Bebeğine güvenmen lazım. Çok şükür şimdiye kadar hiç problem yaşamadık. Pütürlü vermen daha iyi çiğnemeyi öğrenir