Hazalim Kızlar 5 aylık kızım uyku konusundan artık çığrından çıktı şu son 2 gündür hiç uyumuyor doktorumuza az önce danıştım bay bay damla deneyebilirsiniz dedi kulllananlar varmı etkisini ne şekilde gördünüz?
614408eoa Hazalim kullanmadım ama yorumlrında her cockta ise yaramadıgın diyolar genel de etki etmemis ama dene
Raymalifalitiko Hazalim Bizde şöyle işe yaramıştı uykuya dalması kolaylaşmıştı ama işe yarıyordu gerçekten sonrasında bıraktım düzene girdiği için.
elif_07 Hazalim ben de birkaç gün önce sipariş verdim. Daha gelmedi. Eğer işe yararsa uyku eğitimini bunun yardımıyla vermeyi düşünüyorum.
Hazalim 614408eoa bende okudum evet bazılarında ise yarıyor bazılarında yaramiyormus insalllah yarayan kesiminde oluruz.
Hazalim Raymalifalitiko az sürelerde uyku uyuyordu şuan az uykunun üzerine uykuya dalamama sorunu eklendi uyku geliyor ama uyuyamiyor besigine yatirinca açıyor gozleri uykusuzluk başına vuruncada perişan oluyor yavrucak
Yeliz83 Ben 2 gundur kullaniyirum 4 aylik gunduz uykusu hicc uyoktu 10 dakika toplam 1 saat uyumazdi bugun sabah 10 damla verdim 2 saat kesintisiz uyudu
Yeliz83 Hazalim amin insallahh darisi basiniza valla cok iyi geldii 4 aydir ilk defa rahat bir gun gecirdim masallah