Gunesiim_17 Bu zamana kadar cok güzel yemek yiyen hatta elinden yemek kaçırdığım bebeğim artık hiçbirsey yemiyor böyle bir şey yaşayan ve düzelen annelerimiz var mı 🤔😔
ErtugrulAnnesii Gunesiim_17 diş döneminde ağzına hiç bişey süremiyorum ben de çok zor bi dönem oluyor😔ama geçiçek sabredicez artık 🙏🏼
humaninannesi61 Gunesiim_17 Benim kadar sıkıntı yaşıyan anne var mıdır diyorum? 14 aylık ve bir günü bir gününü tutmuyor. Tam düzeliyor pat diş. Herşey geriye dönüyor😪
Gunesiim_17 Deletedmom277 evet köpek dişlerini çıkartıyor geçici bir durumdur değil mi yemek görünce çığlık atıyor resmen 😏
Deletedmom277 Gunesiim_17 geçici bir süreç.. 4.dişinden sonra diş dönemlerinde iştahsızlık yaşadık. Elime vuruyordu kaşığı görünce. 2 haftadır baya iştahsızdı dişi patladı şu an gayet iyi yemek yemeye başladı
Gunesiim_17 Deletedmom277 ohhh çok şükür çok rahatlattınız beni Hiç inancım kalmamıştı teşekkür ederim ☺️🙏
Gunesiim_17 Deletedmom277 bende bu zamana kadar hiç problem yaşamamıştım ama bu köpek dişi bizi mahvetti ateş yaptı iştahsızlık yaptı umarım çabuk atlatırız
Gunesiim_17 ErtugrulAnnesii evet çok zor oluyor hele de herseyi yiyip birden yemeyince ben naptım acaba diye insan kendini sorguluyor 😏 peki herhangi birsey yaptınız mı kendiliğinden mi düzeldi
ErtugrulAnnesii Gunesiim_17 genelde sevdiği şeyleri yapyorum bişey çiğnemek istemiyor çorba tarzı yapıyorum tarhanayı seviyor
Gunesiim_17 humaninannesi61 biz 25 aylığız hala dişle uğraşıyoruz çok geç çıkarttı dişlerini ve bir türlü bitiremedik ilk defa yaşadım ne kadar zormuş gerçekten 😔
Gunesiim_17 ErtugrulAnnesii anladım benim kızımda tam tersi eline alıp birseyler yemek istiyor gerçi şuan onu da istemiyor inanılmaz zayıfladık zaten süt içme alışkanlığı da yok hiç içmiyor 😔