Uykusuzhergece Kızlar yemeyen çocuğu ne yapmalı? Meyve yemiyor çorba istemiyor sadece kuru ekmek kraker süt başka bir şey istemiyor benden fazla su içiyor ama konu yemeye gelince yok istemiyor napmam lazım yaaa bı akıl verin 😔
Mertin_annesi Uykusuzhergece yemeyen çocuk bakmak çok zor benımkid aynı mama redii yapıo elleriyle tıkıl ağzını türlü türlü şeyler yapıo sinirden patlıorum o yemediği zaman besinsizlikte ölcek gibi hissediorum
Soraz39 Uykusuzhergece ondan mıdır bilmiyorum ama bebeğime kefir verdiğimden beri iştahı açık maşallah.Çilekli muzlu yapıyorum.Süt yerine kefir deneyin isterseniz.
Zerr Uykusuzhergece Bütğn bi kış metve yemedi bizimki de ama yaz gelince meyveler çeşitlendi şu an tatmaya başladı. Dönem dönem değişir meyve olayı. Suyunu deneyin. Çorba ve yoğurt da çok zor yer kaşığa karşı bi tepkisi var çatalla pilav makarna veririm köfte tavuk bazen.. kendi haline bırakın zorlamayın seneye değişecektir
Uykusuzhergece Soraz39 altınkilic kefir aldım böğürtlenli onu içti hepsini bitirdi bı de 5 6 tane çiğ fındık yedi çok şükür
arasbek Bizde 26 aylığız kahvaltı çorba meyve öyle de böyle bi şekilde yiyor ama akşam yemeği resmen işkence kızlar 5-6 saat aç da olsa yemiyor çok zor yiyoruz napcm bilmiyorum