habireanne Bebeği 10 aylıkken hamile kalan var mı aranızda aceba. Hiç hesapta yokken, korunurken hamile olduğum çıktı yaptığım testte. Beklenmedik bişey olduğu için şaşkınım. Kendimi hazır da hissetmiyorum.
Adnsare_p habireanne altı buçuk aylıktı hamile olduğumu ogrendim kızım şuan 10 aylık oldu bugün bende merakla bekliyorum nasıl olucak
zeyneps034 habireanne ayy galiba bu ben.benim kızımda 10 aylık ve sanırım hamileyim adetim gecikti testler pozitif kan verdim az önce onun sonucunu bekliyorum
hzlssmoom habireanne hayırlı olsun. Senin gibi çok annemiz var burda. yiyecek ekmeği olan geliyor. Ne ile korunuyordunuz
habireanne Cheddar Valla çok şaşkınım ya doğum kontrol hapı kullanıyordum önceleri. Yan etkisi çok olunca bıraktım. Son 2 aydır prezervatif vardı olmaz olasıca
habireanne Adnsare_p Doktora gittim ultrasonda bmkese falan yok dedi. İçi su dolu bişey var dedi. Kan aldılar kesin sonuç orda çıkar dedi doktor. Dış gebelik olabilirmiş
habireanne Fatmayilmaz 4 ay emzirebildim canım. Sütün de yoktu zar zor 4 ay idare edebildim mamayla besleniyor simdi
habireanne zeyneps034 Ayy hayırlı olsun diyelim o zaman sana da bana da 🤗. Bnde doktora gidecem 2 saat sonra bakalım durumlar ne
habireanne zeyneps034 Bnde kan verdim sonuç yarın çıkacak. Doktor ultrasonda bişey görünmüyor dedi. Muhtemelen dış gebelik dedi yarın öğrenecez bakalım
habireanne hzlssmoom Sağolun. Allah’ım vermiş dediğiniz gibisiniz. Prezervatif son 2 aydır. Öncesinde doğum kontrol hapi
habireanne hzlssmoom Yasmin kullanıyordum kalp çarpıntısı yaptı zar zor kullnadim belki vücut alışır diye alismayinca birakayim dedim babackalrimda da kiramp oluyodu. Hapın yan etkisiymis
Mutluluk habireanne yani zorlandigm zaman çok oluyor ikisinin aynı anda acikmasi uykusubun gelmesi yada altını a yapması durumların da zorluyor ama onun haricinde iyi şükür şimdi kardeşiyle oynuyor ona oyuncaklarını veriyor giremediği zaman nerde nerde diye deliye dönüyor 😌