Ebruca Merhaba hanımlar , Dogum yapalı 3 ay oldu son bir haftadır baş dönmesi ve ayaklarımda dermansızlık var . Kan tahlilerim iyi çıktı . Bu durumu yaşayanlar varmı
KaSeAy Ebruca Bende de var ya. salı günü kana da baktırdım o da normal cıktı. Nörolojiye mi gitsem diye düşünüyorm
Annesibebisi Bende de oluyo bebeğim 7 aylik oldu. Yorgunluktan galiba daha önce olmuyordu. Haliyle uykumuz da hiç düzenli değil.
Dinastiya KaSeAy bende aynısı oluyor bir aydır tahlillerim temiz çıktı bir sıkıntı Yok KBB doktoruna gittim Vertigo diye ama değilmiş yorgunluk ve uykusuzluk tan dedi
KaSeAy Annesibebisi Bırakmıstım bi ara yine devam ediyorm suan ama kullanmana gerek yok dedi doktor öyle diyince de neden oluyo o zaman diyo insan umarım emzirdigimz içindir
Annesibebisi Ebruca bana ilk 6 ay ne demir ne vitamin vermişlerdi. Ben de şimdi kullanmaya başladım.4. Gün daha ama daha iyi hissediyorum çok sukur
Ebruca Annesibebisi benim bacaklarımda derman yok başım dönmüyor sandaldaymışım gibi sersemlik var inşallah düzelirr
Annesibebisi Dinastiya bunu söylemeniz rahatlattı saolun:) yani ben de öyle düşünüyorum ama doktorun söylemesi ayrı
KaSeAy Dinastiya Benm gibi olanalrı duyunca moralim yerine geldi demek ki bebeklerle alakalı. Cok teşekkr ederim geçmiş olsn hepimize❤️