Asleres Merhaba kızlar 4 aylık bebişim var ilk adetimi geçen ay oldum 1 hafta gecikti🥺,gebelik test yaptım negatif sizinde 2. Adetinizde gecikmeler oldu mu . Sadece emziriyorum
Seda19 Asleres bende bekliyim 😀 benimkide 4 aylık oldu ama iki kez adet gördüm bu üçüncü olacak bikac gün gecikti 🤦🏻♀️
Dilos01 Asleres 4 5 regl oldum ben bu ay 12 13 gun geciktim ama ilk defa bu kadar geçikti 2 test yaptim negatif
Esmanur7 Asleres benimde dört aylık bebişim iki defa oldum üçüncüyü dört gün önce olmam lazımdı ama olmadım bakalım biraz daha beklicem
hunilimomm Asleres 8.ayda ilk adetimi gördüm bi kaç gün oynardi ama su son 3 aydir 10 gün 1 hafta geçiyor bi ay çok uzun sürüyor bi ay çok kısa doktor emzirmeyi bıraktığım icin normal dedi emzirme döneminde düzensizlik normal
merve0128 Asleres ay valla bu sorun bende de var ben test almaya bile korkuyorum şuan öyle tedirginim
Aslihan4160 Asleres aynısı bendede oldu. Bebeğim 4 aylıkken ilk adetimi gördüm bu ay gecikti 10 gün kadar gittim test aldım negatif çok şükür. Test yaptım bikaç saat sonra adet oldum 😂 insanın eli ayağı titriyo yaa ah ahh
Seda19 Aslihan4160 ya benim de içim içimi kemiriyor 😂 bide sezaryanlıyım kazaya kurşun gideceğiz diye ödüm ağzımda 🤭
Asleres Aslihan4160 bende bugün test yaptım stresten de olamıyorum belki 🤦🏼♀️ Test yapınca rahatladım bir