Ekm Merhabalar bebeğim 8 aylık memede uyuyor geceleri çok uynıyor bu memede uyumayı kesebilenler varsa nasil basardınız ??? Benim normal emip koyunca ciglik çığlığa ağlıyor ve dedigim gibi gece çok uyaniyor napcağımı şaşrdim:(
Cnsulina Nuray63 3 gün uğraştım pes etmedim . O itti bekledim tekrar verdim inatlaşmadım ama pes de etmedim. Özellikle gece uykusunda kendi mememden sonra hemen verdim. Bibs kullanıyoruz belki faydası olur
Ayselcvk Varsa başka çaresi olan emzik harici lütfen banada yazsın kızım 9 aylık gündüzleride yanında yatmamı istiyor
Sedeeff Ayselcvk bu bebislerin hepsi aynı ya. Beraber uyusak saatlerce uyur gece memede uyuyor zaten artık bir yerden sonra bende dalıyorum
Ayselcvk Sedeeff vallaha kuzum ben anlamadım ki eskiden ne güzel koyuyolarmış beşiğe kendi uyurmuş benimki saat 3 den belli uyanık zaten gece beşige koyunca ağlamaktan uymuyor 9 aydır eşimle yatamaz oldum :)
Sedeeff Ayselcvk benim eşimde misafir odasında uyuyor kaç ay oldu bilmiyorum 😅 yazık adam arada gün içinde yatağa yatıyor çok iç çekiyor 😂
Ayselcvk Sedeeff yazık ya vallaha benim eşimde ditor bu kız bizi ayırdı diye. Dd yanına gideceğim an sanki anlyor hemen gözleri açılıyor
Sedeeff Ayselcvk eşim yanimkzda yattığı zaman daralıyor bizim kız mutsuz oluyor bağırıp ağlıyor eşim kalkıp gidiyo garibim ☺️ hiç ses etmiyor kıyamam