Karenn Kizlar kimler 15 gunluk nasil gidiyor alistiniz mi birbirinize emzirme uyku duzeniniz nasil ? Biz yeni yeni memeyi kavradik ve ayrilmiyoruz hic 😁
Nazdrovyaaaa Karenn yaa biz de 16 günlüğüz. Meme reddi yaşıyoruz sağıp veriyorum ama sanki ilk günlere göre sütüm baya azaldı memeyi de almıyor göğüs ucum yok iyice zorlanıyor sinirleniyor alamayınca da çok zor durumdayım
Alpbeybi Karenn 11 günlük benimki 🥰 ilk günden beri emme süt problemi yaşamadık hiç şükür. Geceler biraz zor geçiyor, bazen emmeye uyanıp geri uyumuyor, memede uyumak istiyor, yerine koyunca uyanıyor 😌
DurununAnnesi12 Nazdrovyaaaa silikon uç kullan ve yara oluyorsa hakiki zeytinyağı sür uçlara benimde yoktu pompayla sağdım sütüm çoğaldı ve göğüs ucum çıktı şimdi memeyle bitişik ikizler 😂
Karenn Nazdrovyaaaa Ben de oyleydim ilk 5 gun fln cok mucadele ettim cok sukur simdi duzeldi. Canta pozisyonu var bebegi o sekil tut gogsune internetten bak. Sonra gogus ucunu kahve kismini sundur agzini tam actigi zaman hepsini sok agzina. Biliyorum zor ama sakin pes etme bi bakmissin cozmussun kendi alir olmus memeyi.
2prenses1anne Karenn göğüs ucunuzu çıkartmak için masaj yapın emzirmek içşn aldığınızda elle sağma tekniğini uygulayın bebeğinşz kızmadan emzirin önden süt gelsin yani bol sıvı tüketin sağım yapın sütünüzle düzene girer Allah’ın izniyle 😇🙏
Nazdrovyaaaa Karenn ben hep öyle emziriyordum sonra gece ben uyurken sağdığım sütleri biberonla verdi kardeşim şimdi de memeyi istemiyor çırpınıyor bende şimdi ilk önce memeyi veriyorum 2 dk emiyor sonra uyuyor memeyle oynuyor resmen etkin olarak emmiyor