tatli_kelebek Sabah uyandık emzirdim yatakta oynuyorduk bi an da oldu tutamadım yataktan düştü ağladı burnu kanadı eşime doktora gidelim dedim bişey olmaz dedi bana yardımcı olabilecek anneler varmı hani gidim mi yada evde napabilirim şimdi iyi görünüyo ama çok korktum
Gulenes tatli_kelebek kaç aylık? Niye hemen doktora gidilmiyor ki anlamıyorum. Benim bebegimde düştü koltuktan ben testtrluyum o korku ve acıyla hastaneye nasil ve neyle gittiğimi bilmiyorum. Büyük de olsa gene doktora göstermeden için asla rahat etmez. Sonuçta her kim olursa olsun bi doktordan daha fazlasını bilemez.
Annis-ogul tatli_kelebek ne olursa olsun doktora gidin nasil birsey olmaz dan bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamiyorum yapılan yorumlara yaa gerçekten pes.allah korusun bu çocuğun başına birsey gelse boyle söyleyenler vicdan azabı çekmeyecek mi
tatli_kelebek Mihranimmm evet emekleyerek gitti yüzüstü düştü çok kanamadı ama hala korkuyo 11 aylik sizede çok geçmiş olsun az ne yptnz
Mihranimmm tatli_kelebek bir şey yapmadım, doktora goturmedik. Üstünden 1 hafta geçti şükür bir şey yok. Az bir şey kanadı burnu aynı şekilde yüz üstü düştü. Bir şey olmaz Allah in izniyle. Çok geçmiş olsun.
Efy Benim kızımda düşmüştü alnı baya şişti doktora götürdük röntgen çekildi şükür bi sorun çıkmadı takip edin 2 saat uyutmayın besleyin dedi doktorumuz eğer kusarsa gözlerde kayma aşırı halsizlik felan olursa söyleyin dedi
tatli_kelebek Efy geçmiş olsun ah bu minikler annelerini vican azabından öldürecekler dediklerinizi takipte kalırım inşallah bisey olmaz
Efy tatli_kelebek valla benim kızım ana kucağından düştü tek kemeri takılıydı kendini sallarken birden fırlamış daha 7 aylıktı nasıl oldu hala anlamıyorum hatta düşerken kafasını sehpaya çarpmıştı o günü asla unutamıyorum 🤦🏻♀️😏
tatli_kelebek Gulenes 11 aylık haklisiniz zaten hemen eşime dedim gidelim doktora diye iyi kızımız bisey yok doktor napacak dedi
Twinsmomee Kızımda emeklerken takılıp vurmuştu yüzünü parkeye burnu kanamıştı ama hafif sızıntı gibi, eşim bir şey yok deyince gitmedik şişme morarma falan olmadı, şişiklik ya morarma varsa gidebilirsiniz yoksa aldığı darbeden zarar görüp kanamış olabilir
Gulenes tatli_kelebek benimde esim oyle demisti ben onu dinelemeden ciktim disari mecbur goturmek zorunda cocugun iyi olup olmadigi ben iyi bilemem oyle durunlarda eşimi dinlemem çocuğumun sağlığı önemli olan. Ama sen bilirsin tabi herkesin kendi görüşü.
tatli_kelebek Gulenes Ben yurtdışındayim buranın sağlık sistemi biraz farklı ve dilde bilmiyorum pek fazla perşembe günü kontrolü var dedi o zaman söyleriz diyo
tatli_kelebek Gulenes siz dpgru olani yapmissiniz tabiki benimde ilk aklıma gelen doktora goturmekti ama böyle oldu iste😞
Gulenes tatli_kelebek olsun canım takip et senden ıyi kimse bilemez bebeğinin ıyi olup olmadığını allahın izniyle birseyi yoktur merak etme.