Esra-ay Bebeğim 2 haftadır ishal acaba mamadan dolayı mı yoksa dişten dolayı mı ilaç kullandım yine de geçmedi mamayı mı değiştirsem acaba ne geçirir ishali
etipuf Esra-ay bu aralar bebeklerin hepsi ishal. Bizimki tam geçti dedim bu sabah yine aşırı sulu yaptı.
Melekk_0720 Esra-ay salgin var galiba kizimra ishal kusuyor ama kac aylik bilmiyorim ben tuzlu ve sekerli bir su yapip veriyodum
Efeninannesiii02 Esra-ay ek gida veriyorsanız haşlanmış patates verin iyi geliyor benim oğlumda ishaldi salgın varmış patates verdim günde 1 defa yapıyor sadece geçmiş olsun🌸
Esra-ay Efeninannesiii02 denim patatesi günde bi defa vereyim inşallah işe yarar günde bi tanr büyük muz veriyorum ama işe yaramıyo
Flamingom Esra-ay bebeğiniz ayını bilmiyorum ama ishale en iyi patates pirinç yağsız et muz. şeftali bir de çoğu kişi seftali ishal yapar der ama tam tersi şeftali ishale iyi gelebilir. Ama yine ayına baglı günde 4-5 kez yapıyorsa doktora gidin derim
Oge Esra-ay kaka tahlili alınmadan Rota olduğu belli olmuyor bizi kaç kez ilaç verip gönderdi acil daha sonra poliklinikte ki doktor tahlil sonrası anladı ilaç verdi ve geçti.