MS-01 Adetliyken kanama çokken aşağıdan bakiyor mu doktor doktora gideceğim bugun ama aşağıdan bakar diye de gitmek istemiyorum
MS-01 Esra_2020 bu ay adetim 8. Gun daha çok çoğaldı kananmam buyuk ihtimalle 15 gün sürecek gittikçe kanamam çoğaldı ilk kez böyle birsey basima geldi
Esra_2020 MS-01 bakabilirler ama gitmeniz gerek sonucta sağlık.nedenini yoksa anlayamazlar.cok gecmis olsun🌺
MS-01 Symayldrm 18 ay oldu canim 4 aylıkken oglum adet görmeye başladım normaldede kanamam cok olur ama bu sefer gun olacakta uzadı
MS-01 Esra_2020 bilmiyorum sadece dogum yaptığımda gitmiştim hic gitmedim adetim duzenlj oluyor diye ama zamani geldi sanirim
MS-01 dikenlerinleydisi zor oluyor mu birde simdi adetliyken temizlik falan nasil yapicam oglum durmaz tekim evdede nasil olacak bilmiyorum ya
deryata MS-01 kanamanın 3 ve 4. günü bakılmıştım canım. peçete ile temizlemiştim güzelce ve herhangi bir sorun yaşamadım. alette bile leke görmemiştim. kasma kendini canım zaten doktor bakacaksa bakar. rahat olmaya çalış.
dikenlerinleydisi MS-01 Yok canim sadece cihazla 2 dk falan baktı sadece temizlik konusunuda jiletle yapabilirsiniz pratik o vaktiniz yoksa
Wolverine MS-01 Yani bunu sanırım durumuna göre doktor belirleyecek. Bişey diyemem muayene edebilirde 🤷🏻♀️
Bebek-annesi MS-01 aynı durumdayım bence gidicem ama her ihtimale karşı temiz gitmek lazım bakabilir.