Dimplesbaby Devam sütünden kutu süte geçen var mı varsa nasıl veriyorsunuz bir sorun oldumu 1 yaştan sonra geçebilir diyor doktorlar
Thesra Dimplesbaby Ben 1 yaşından sonra verdim süt. kesinlikle laktozsuz süt verilmesi taraftarıyım diğer türlü çok gaz yapıyor bebeklere
Emine Dimplesbaby bende bu konuyu merak ediyorum. Bizim doktorumuz aksine hiç bir Yaşta inek sütünü önermediğini söyledi devam sütü vermemiz yönünde benimde kafamı karıştırdı 🤔
Thesra Dimplesbaby İçimin ve pınarın var geceleri süt vermedim ben hiç🤷🏽♀️ Biberona koyup verebilirsiniz ama yada pipetli suluk kullanıyorsa onun içine de koyabilrisiniz
Kirpisacinannesi Emine 1 yaşinda 1 haftadır pınar devam sütü veriyorum diğer sütler pek içimi rahatlatmmiyor doktorumda devam sütü veermemi önerdi
Emine Kirpisacinannesi Dimplesbaby bizimde öyle devam sütü dedi inek sütünü hiç bir yaşta önermiyorum faydalı bulmuyorum ağır gelebiliyor dedi
humaninannesi61 Dimplesbaby Evet kaynatmıyorum ısıtıyorum sadece ama geceleri malesef biberon almıyor. Gündüz veriyorum bebe bisküvisi ile
Kirpisacinannesi Dimplesbaby hayır canım onuda suyla karıştırıp veriyorum devam sütleri ısıtılmıyor az sıcak su koyuyorum birazda devam sütü