350921 Merhaba rota virüs aşısı yaptırıcam bebeğime ama başka bir şehirde öncelikle sorun olur mu ? Bu konuda Bilgi rica edicem tecrübeli arkadaşlardan, ağır geçiren oldu mu yaptıktan sonra neler ile karşılaştınızz
Ozlem_likce 350921 Benim oğlumun karnı ağrıdı yarın saat ağladı çok sonra daha olmadı bir şey ama çok ağladı o yarım saat durmadan
Zdk 350921 ben de yaptırdım daha 2 hafta önce. Eczaneden kendimiz aldık soğuk birşeye sarıp verdiler. Sonra ağızdan damlattı doktorumuz. Ağlamadı tadını da sevdi hatta yedi hepsini daha çok olsa onları da yerdi 😀 hiçbişy olmadı. Zaten aşı takviminde yer alan bir aşı yani yaptırmalısınız tabikide
Bhr28 350921 3 doz olanı yaptırdık hiç bir sorun olmadı. Kızımın takibini yapan çocuk doktoru yapmıştı rotayıda. Zaten yapılan aşıyı da doktor aşı karnesine işliyor karışıklık olmasın diye. Sizde yanınızda aşı karnesini götürün oraya işlerler.
Bebegim003 Zdk Rota virüs aşısını yani özel aşıları devlet asla karşılamaz 70 lira ödediğinize emin misiniz?
Yasemin38 350921 hiçbir yan etkisi olmadı. Ama belki bebekten bebeğe farklılık gözterebilir. Ağızdan uygulanan bir aşı zaten. Paketini 2. Doz alımı için bir kenarda bekletin farklılık olmaması için