Ngngng Bunaylardaki bebeklerinizin 24 saat içindeki uyku düzeni nasıl acaba? Bebeğimin gece uykusu çok kısaldı sebebini çözemiyorum
annesinin_kizi Ngngng benim kızımın da aynı gece 2 kere kalkan bebek 1 yaşına girdikten sonra 10 kere kalkmaya başladı 1 yıl 17 günlük
Jutenya2020 Ngngng gündüz bir bazen 2 saat uyuyor tek uyku geceleri de sürekli memede yarım saat başı desem yeridir ikimizde uyumuyoruz bence 🥴🥴
Aysenur219 Ngngng sabah 7de uyanıyo oglen 12 yada 1 gıbı uyur 2, 2 bucuk saat. Aksam da en gec 10da uyumus olur. Cok sukur gece uyanmıyo darısı size. Gece beslenmesinı kestik dahaa rahatım cok sukur
serebro Ngngng 14 aylık aşırı meme düşkünü ya çıldırmak üzereyim gece beşikten yanıma gelip meme meme ağlıyor. Emmek de değil boş boş duruyor memede. Gündüz bazen 1 bazen 2 uyku yapıyor henüz tek uykuya geçemedi az uyuduğu uykuları.
Kutay09 Benim oğlum da 1 yaş 28 günlük,çok ağlayarak uyanıyor ve yarım saat nerdeyse sakinlesmeden ağlıyor iki gecedir. Gece terörü falan olabilir mi bilginiz var mı acaba ?
Ngngng Kutay09 bizde bazen öyle oluyordu gece temasımız bittiği için özleyebiliyor falan diye okumuştum. Öyle yaptığı zamanalarda sessizce konuşup güzel şeyler söyleyip başını ve sırtını okşuyordum sakinleşip bir daha yapmıyordu o gece
Ngngng Bizde löyle aslında gündüz tek uyku 2-2.30 saat uyuyor. Gece de 9veya 9.30 gibi uyuyor sabah da 6veyq 6.30 gibi uyanıyor. Bazen 8 saat gece uykusu yapıyor az değil mi bu. Tabi gece 1-2 kez uyanır gibi oluyor emzirip yatırıyorum ya da sallıyorum
Ngngng Aysenur219 bizimde hemen hemen böyle zaten mesela sizinki 9 saat gece uykusu yapıyorya bu aylarda 11-12 saat gece uykusu yapar diyorlar ona takıldım ben
Aysenur219 Ngngng ben gayet memnunum bu saatlerden gece de uyuyo daha nolacak cok sukur. 2uuku yapsa gec uyuyacak beyin gelısımı ıcın ideal saatler
Aysenur219 Caglaed valla her cocuk kendıne ozel ıkı uyku yapınca gec uyuyp beyin gelısımı ıcın 9 bucukta uyuması gerekli benim İcin ıdeal bu saatler
Aysenur219 Caglaed ınstagramda turkan acar var onun vıdeolarıyla hem sallamayı hem gece beslenmesinı kestim
Ngngng Aysenur219 sallamayı nasıl kestiniz. İnternette gece 11-12 saat uyur dedikleri için az geldi bana. Bizimde siznkiyle aynı uyku süre ve saatleri
Aysenur219 Ngngng instagramds turkan acar var onun vıdeolarını izleyin dediklerinı uyguladım cok sukur
Aysenur219 Ngngng Ngngng Ngngng instagramda turkan acar ı takıo edin onun videolarıyla sallamayı ve gece beslenmesinı kestik. Sımdı yatıyo kendi kendine uyuyo cpk sukur. Zaten kendı uyudugu ıcın daha rahat oldu hersey
bebekzeynep Aysenur219 benim kızımda 13 buçuk aylık ama hala 2 uyku yapyr nasl teke düşürdünüz dayanabliyr mu