Btlrvyd Tedavinin 4. Günündeyiz tanı bugün değişti menenjit ve ensefalit denildi bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ne olur yazın
Btlrvyd Pinargurur nasıldı eşiniz ayaklarını oynatabilir muydu başta beli nasıldı ne olur yardım edin
Btlrvyd Zuzuuu kendine geldi çok şükür ama oturamıyor fakat ayaklarını belini her yerini oynatıyor sizce hasar kalsa böyle yapabilir miydi
Pinargurur Btlrvyd eşim direk epilepsi nöbeti geçirdi o şekilde anlaşıldı. Kollarında kas seğirmeleri vardı . Zihin bulanıklığı oldu. 11 gün yoğun bakımda kaldı şimdi iyi çok şükür inşallah sağlığna kavuşur seninde evladın
Hanim58 Pinargurur merhaba benimde eşim ensefalit geçirdi yoğun bakımdan nöroloji servisine geçti şükür ama halisünasyon görüyor bilinç Bulanıklığı var sizde nasıl oldu geçti mi tüm bunlar
Alpler2020 Benim eşimde geçirdi şiddetli baş ağrısı ile başladı hafıza kaybı oldu üç gün kadar hiç yoğunbakıma girmedi hiçbirhasar kalmadı.acil şifalar dilerim inşallah hasarsız atlatıcaksınız.
Eddaliko Hanim58 ordamısınız ensefalit geçiriyor benımde kızım suan yogun bakımda sizin hasar kaldı mı
Mothertwins Eddaliko Ben bizzat yaşadım konuya çok hakimim 1 sene geçti ama dün gibi hatırlıyorum emar sonuçlarına kadar herşeyi ezberlemiştim çocuğum şuan 3 yaşına girecek detayları konuşmak içinizi bir nebze rahat ettirmek isterim