minikbebeklerim1 Emzirirken aşı vurduran oldu mu? Sağlık bakanlığından mesaj geldi bana asi için uygunmusum ama emziriyorum. Aramızda emzirirken vurulan var mı?
Mumsyyy minikbebeklerim1 alerjisi mi var? Bana da sira geldi ama alerjisi var, kontrole goturucem bu hafta doktoruna sorucam, asi olmak istiyorum, bakalim ne diyecek..
HilalGokalp minikbebeklerim1 ben cuma günü oldum yani 2 gün oldu. Normalde ben de bebeğimde alerjik insanlarız ama aşıda sorun olmadı
Ceren255 minikbebeklerim1 ben oldum 4 aylık kızım var emiyo gelincede emzirdim bi sorunlada karşılaşmadım çok şükür ayrıca doktorum saat falanda vermedi emzirme diye ama sonuç olarak 3 saatle 5 saatle geçcek bişey değil eğerki deselerdi sağardım vermezdim 🤷♀️
Toprak2509 HilalGokalp hangisinş oldunuz ben alerjik diye sinovac oldum riske atmadım. Biontek alerji riskli daha fazlaymış
Oyku_nisa Maybeoneday nasıl yapılmıyor ben daha 2gun önce oldum doktor 3 saat emzirme dedi sadece hiçbir sorunda yaşamadım çok şükür
minikbebeklerim1 Oyku_nisa çok geçmiş olsun 😊 3 saat emzirmeme meselesini anlayamadım pek🤔 sinovac mı vuruldunuz biontech mi?
minikbebeklerim1 Ceren255 evet bende öyle düşünüyorum yani 3 5 saate geçecek diye bişey yok vücudumuza antikor veriliyor sonuçta ve 28 gün sonra tekrar verilecek. Siz hangisini vuruldunuz biontech mi sinovac mı?
Oyku_nisa minikbebeklerim1 biontech vuruldum doktorların bazıları hemen emzir çocuğa antikor geçsin diyorlar bazılarıda böyle saat veriyor iste
Ceren255 minikbebeklerim1 biontech vuruldum canm teşekkür ederim 🥰 sanada şimdiden geçmiş olsun canm 😊
minikbebeklerim1 Maybeoneday 30 yaş üstü alerjik durumu olmayanlara yapılıyor. Ama kafalar karışık işte 🥰😊
minikbebeklerim1 Aşı meselesi çok çok önemli bizler için. Ne yapacağız nasıl olacak net bişey söylenmiyor ortada inanılmaz bilgi kirliliği dolaşıyor. Bu yüzden lütfenAşı vurulanlar yardımcı olsunlar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşıp karşılaşmadıkları konusunda ❤❤
minikbebeklerim1 Maybeoneday işte dediğim gibi her kafadan bi ses çıkıyor etrafımda o yüzden sizlere sormak istedim ❤