gokkusunannesi Kızlar mamalove marka hem yürüteç hem yürüme arkadaşı hem hoppala bende mama sandalyesi olan yürüteç satıyorum sıfırı 400 lira gibi bir fiyat ben 210 diyorum. birazdan resim atacağım
Eminedilmen gokkusunannesi ya bizde yeni aldık ama bir türlü kuramıyoru yardımcı olur musunuz özellikle üstteki kısım çııkıp duruyor sabitleniyor mu
gokkusunannesi Serap0088 catlakbianne Emineegemen05 kızlar kusura bakmayın unutmuşum atmayı hemen atıyorum
gokkusunannesi gokkusunannesi Serap0088 catlakbianne Emineegemen05 merhaba kızlar almayı düşünüyor musunuz
bala86asel gokkusunannesi yürüme arkadaşı resmî falan yok mu sadece yürüteç koymuşsunuz bilginiz olsun
gokkusunannesi bala86asel bu ürün hem yürüme arkadaşı oluyor hem hoppala. Youtube mamalove marka yürüteç yazın videoyu izleyin. O videodaki gibi oluyor..
bala86asel gokkusunannesi Ay canım ilk defa gördüm güzel bir şeymiş fiyatı da bence uygun sormuşsunuz benim ihtiyacım yok da ben koymadıysanız diye bir söylemek istemiştim sadece ama ürün çok güzel
gokkusunannesi ubannesi10 gerçekten hiçbir problemi yok yürüme arkadaşı oluyor mama sandalyesi gibi kullanabiliniyor ve en güzeli zıpzıp oluyor çok oyalayıcıdır yani