Merhaba kızlar... benim kızım 2 ay 9 günlük şimdi verem aşısı olacak ama ateş yapabilir yapmaya da bilir dediler. Yaptıran anneler sizde durumlar nasıl bu süreç nasıl geçti beni bilgilendirirseniz çok sevinirim 🤗😇
OlgaArslan merhaba bizde ateş yapmadı hiç canım, bebeğe göre değişiyormus ateş durumu aşıdan sonra 1 cag kaşıgı calpol ver
OlgaArslan bizde 2 ay 10 günlük olduk dün yaptırdık aşımızı çok şükür bir şey olmadı, ilacı aldım ama kullanmadım ateşi olmadan kullanma gerekirse kullanırsın dediler bende kullanmaya gerek duymadım boşu boşuna ilaç vermek istemedim çok şükür ateşimiz olmadı 🙏🏻
OlgaArslan kesinlikle öncesinde ateş düşürücü filan vermeyin bağışıklığı gelişsin diye yapılıyor aşı bırakın ateşlensin vücut savaşsın 37.5 i görürseniz verin ateş düşürücüyü 38.5 i görüncede(sanmıyorum olacağını ama) fitil verirsiniz Benim oğlum 9buçukta olmuştu aşıyı gece 11 de yükseldi 37.6 oldu ateş düşürücü verdim gece sürekli ölçtüm ateşini 4 saat sonra etki gidince yine arttı yine verdim ilacı bir gün sonrada arttıkça verdim ve bi daha hiç yükselmedi sadece çok huysuz oluyorlar onada sabredeceksin😍
OlgaArslan 2.ay aşısı benim kızıma ateş yaptı dua aldırmak yasak 3 gün
OlgaArslan kızımda ateş olmadı huzursuz çok oldu 6 saate bı calpol verdim iyi geldi uyudu
Merhaba Allah bağışlasın evlatlarımızı benim de 2 ay 20 günlük oldu bebişim. Ben aşıyı yaptırdıktan sonra ve gece bir çay kaşığı calpol verdim rahatça atlattık. Ateşi olmasa da ağrısı olabileceği için ben verdim bir sıkıntı da yaşamadım.
Ege ben de sizin gibi yaptım. Çok şükür ateş vs olmadı ama önlem amaçlı calpol verdim. Bu ay 4.ay aşımız olacak inş bu kez de sorun olmaz.
1PrensAnnesi ateş düşürücü kac arayla içiyorsunuz bizm doktor 8 saat arayla
Aşımızı olduk çok ağlamadık maşallah doktor yinede calpol yazdı ağrısı olursa yada ateşi olursa ver dedi. Şuan uykusunda inliyo versem mi bilemedim yinede akşama kadar takip edecem. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim ☺️ bebişlerimiz hep sağlıklı olsunlar 🤗
Nesrinbek88 verem aşısında kolunda şişlik oluyor sonra kızarıyor ve daha sonrada iltihaplanıp patlıyor aşıdan 2 ay sonra