Asel1907 KIzlar Kayseri’de spiral taktıran var mı aranızda systemde hastanesi 1500 dedi doğum yaptım 2 ay oldu daha uyguna özel de taktıran yada burda fakülte sağlık ocağı doğum hastanesi neresi takıyor bilginiz var mı
Lalaland Asel1907 afedersiniz yuh Kocaelinde bile fiyatlar 250-600 arası, olmadı çevre illerdeki hastaneleri arayın fiyat alın
Lalaland Asel1907 devlet hastaneleri takmıyormuş sağlık ocakları aile planlama merkezleri de pandemi nedeniyle takmıyormuş, bi tek özel hastane kalıyor
ezogelinn Asel1907 ana sağlıkta aile planlaması takıyor bir ara pandemiden dolayı takmıyorlardi yeni aradım artık takıyorlarmış bende regl olmayı bekliyorum taktiricam
Asel1907 Lalaland vallaha aynen öyle bende Nevşehir liyim orda da fiyatlar öyleydi gidip geliyoruz burda bulamazsam orda yaptıracaö artık 😒
Asel1907 Lalaland devlet hastaneleri açmıyor kş telefon yani ulaşılmıyor bebekle boşa fa gitmek istemiyorum
Azra_duru Asel1907 yok hayır kayseride değil 182 den sira aldik gitti.Fakat bu islem pandemide yasaksa her ilde her devlet hastanesinde yasaktir diye düşünüyorum ya.182 hemen acmiyor coook bekletiyor ama siz tekrar tekrar arayin
Asel1907 ezogelinn bende sağlık ocağını aradım diyor takmıyoruz pandemiden dolayı kimin ne dediği belirsiz bebekle mecbur gitçez ordan oraya 😒
Sinemmkuralll Kızlar bende spiral düşünüyorum ama takıldıktan sonra ayağa kalkıp hiçbişi olmamak gibi mi devam ediyorsunuz yoksa bi kaç gün yatmanız mı gerekiyor ? Hastane de kalmanız gerekiyor mu ? Bilgi verirmisiniz bana da ağrı sancı oluyor mu
Asel1907 Sinemmkuralll ben taktırmadım ama öyle muayene sırasında takılıyormuş sadece bi kaç gün ağır kaldırmıyormuşsun