Adalet-34 Şehir dışına cıkıcam yeni çıkan bebek arabasından kiralamak istiyorum pusetli olanlar ucakta el bagajlarını koyabiliyoruz ama kendi evimdekini götürürsem almazlar kiralayan var mı
nneslihan Adalet-34 alıyorlar sadece kabin boy ise yanınıza alaniliyorsunuz eğer büyükse bagaj bölümüne gidiyor Bizim araba travel dı aldılar. uçağa binerken vermiştik sorunda yaşamadık
Adalet-34 Elfida-10 alırlar ama eşim ist havalimanında calısıyolr ucak altı calısanlar rast gele attıkları için zarar verebilirler o yüzden
Elfida-10 Adalet-34 uçağa binerken verirseniz sıkıntı olmaz bence. Ama yinede siz bilirsiniz kiralayan varmıdır bebek arabasını sonuçta onunda arabasına zarar gelecek
Zeynep11 Adalet-34 e o zaman kiraladığınız araba da kırılacak. Aman benim malıma bişey olmasın da başkasının ki kırılırsa kırılsın dermiş gibi 🙄
Efy Ben uçakta vermiştim hiç bi sorun yaşamadım kiralamak daha büyük risk bence ya başına birşey gelirse boştan yere para ödemek zodunda kalırsınız
Keremozaninannesi Adalet-34 travel sistem ben Van’dan adanaya giderken vermiştim uçağa binmeden önce bidaha da vermem en iyisi kara yolu
Adalet-34 Zeynep11 hayır ya öyle degil şimdi bazı bebek arabaları sırt çantası gibi puset dügmesi var basıyorsun tekerlekli araba oluyor ve el bagajlrına bile sıgabiliyor
Morfrenk Adalet-34 yoo tüm bebek arabaları alınıyor. O dedikleriniz baş üstü dolaba koyulabiliyor, diğerleri valiz bagajına gidiyor. Sıkıntı yok yani kendi arabanız için