Rella Kızlar tek sagmada 150 cc sütüm olurdu 1 günde gitti bugün hep mama verdim. Neden gider nasıl gelir ne yapacağım dakikalarca sağıyorum 40cc zor çıkıyor
Ferozki Rella benim de öyle ya şu iki haftadır çok mama veriyorum gögüslerim akardı birden azaldı bi sabah bir akşam veriyodum mamayı geçen hafta büyük çocuğum ameliyat oldu şimdi çoğunluk hep mama ve günde 3 litre su rahat içiyorum 😢
Kezel Rella göğsünüzde ağrı var mı?Bazen tıkanıyor kanalllar süt az geliyor açılınca eskisi gb çok geliyor süt
icegul Rella emzirmeyi azalttıysanız bikaç gündür süt de azalır. Bol emzirin süt gelmese de. Sıcak soğuk duş yapın yada göğüslerinizi şoklayın. Kuru incir, çavdar ekmeği bulgur pilavı bol yeşillik ve su tüketin.
icegul Rella gelmedğine odaklanmayın. Gelecek şimdi emdiği çektiği zaman diye oturun emzirmeye. Kapayın gözlerinizi ve sütün geldiğini hissedin
gcagan Bol bol süt yapan şeyler ye ve bebeğin göğsünü sürekli emsin süt damarların giderek açılır ve inşşlh eski haline döner 🤲
Rella Nuraky Ferozki 2 ay 8 günlük . benimde hep akardı göğüs pedi taşardı bacaklarıma kadar ıslanıyor diye geceleri sınır olurdum şimdi yeterki ıslansın yok gitti süt 1 günde anlamadım
Nuraky Rella sinir stres den de oluyor yada iyi beslenmeme uykusuzluk diyet ben bunları yapmadığım halde oldu gerçi ama rezene hurma filan yedim bol su ıspanak soğan yedim biraz geldi gibi
Rella Kezel Nuraky Göğüslerim yumuşacık hiç ağrı yok üstüne yatamazdım hiç şimdi yatabiliyorum. Yeşil mercimek bulgur hummana tahin helvası hurma su her şeyi denedim yok yok. Inşallah sabah geleceğine inanmak istiyorum.
Nuraky Rella yani bekliyorum 1 gündür öyle mama aldım ek olarak gerektiği yerde veriyorum bol.emziriyorum süt gelmeyince bebeğim sinirleniyor bu sefer masaj yapın ılık su ile göğüsünuze bide ten tene temas