Umutali04 Arkadaşlar ben Dalin kullandım beğenmedim şimdi unibaby kullaniyorum onunda kokusu istediğim gibi değil böyle bebeksi buram buram kokan bildiğiniz bir yumuşatıcı yok mu yaa
Tiredmomy Umutali04 dalin bende kullanıyorum bahar ninnisi konsantre olanı kullanıyorum çok hoş bir kokusu var bayılıyorum siz hangini kullandınız?
75kinalikuzu Umutali04 yumoş beyaz renklisi bey bi olan var konsantre çok güzel kokuyor hem alerjik bebekler icin ozel
Mircet Umutali04 onu bilmiyorumm vegan doğal bi marka ama ben kızıma yumuşatıcı kullanmıyorum kozmetik alerjisi var
Kelebekk2 Ben uni baby pembe olanını kullanıyorum bebek gibi kokuyor tüm eve kokusu yayılıyor bebeğimin kıyafetlerindende kokusu çıkmıyor üstüne siniyor
Yunusemreveannesi Umutali04 ben sok marketten beyaz konsantire aldim cok guzel kokuyor bebegimim camasirlarinda
Ikram Umutali04 vernel pembe olan güzel ama viking te cok kalıcı birde bingo hangisini istersen kalıcı bunlar
Yagmuurr Umutali04 Yumoşun bebekler için olanı var mavi kutulu o kadar muhteşem ki parfüm kutusuna suyla karıştırdım ev parfümü yaptım o derece güzel kokuyor 😂