Anneoldum_ Merhaba kizlar 🌼 Kızım 6 buçuk aylık nerdeyse 1 aydır uykusunda ve uyanıkken yattığı yerde sağa sola çok dönüyor, kıpırdıyor sebebi ne olabilir ?Doktordan randevu aldım götüreceğim ama merak ettim aynı şeyi yaşayan var mı?
gocebebirbayan Anneoldum_ 4.5 aylık kızım benim ki de dönüyor. Ben merakından ve hevesinden olduğunu düşünüyorum. Kas sistemleri yeni yeni oturuyor çünkü ve hareket ettikçe hoşlarına gidiyor. Yeni şeyler öğrenmenin mutluluğunu yaşıyorlar ☺️ Ayrıca havalar da sıcak ısındı bayağı , aynı yönde yatınca sıcak oluyor yön değiştiriyordur
Morfrenk Anneoldum_ yeni öğrendikleri şeyleri uykularında da yapma eğilimine sahipler. Kızım ilk emekleyeceği zaman uykusunda bile dizlerinin üstğnde durup sonra geri uyurdu. Dönmede çok oldu bizde şuan daha az
shinemom4 Anneoldum_ bizim kız uykuda yüz üstü dönüp kafasını da yukarı kaldırıyodu😂😂😂 yeni öğrendiği zamanlar tabii sonra geçti ama hala çok döner, rahat pozisyonu bulmaya çalışır. Normal bi durum bence
Canann Anneoldum_ Kızım bu dediğinizin aynısını diş çıkarma döneminde çok sık yapmıştı. Sonra alt 2 dişi çıktı. Şimdi yine yapıyo sanırım üst dişleri çıkacak elleri hep ağzında. Sürekli huzursuz.
Anneoldum_ shinemom4 aynı kafayı dikiyor yukarı bazen yastık altına sokuyor felan değişik bı haller icerisinde ☺️
Anneoldum_ Canann evet kızımın da alt diş etleri sis ama henüz patlama yok bakalım artık ne zaman geçecek bu durum ☺️ teşekkür ederim cevabınız için 🌼
HandeSs Anneoldum_ yani ne olabilirki hareketli demekki bebeginiz benim oglumda 11 aylik biraksan uyurken evi gezer deli yatiyor
Kardi_13 Anneoldum_ benim kziim da öyle hatta yatak odasında 2 kere düştü ama bu aylar hareketli olduğu zamanlar bı sorun olduğunu sanmiyorum çok normal