theAna Nalasel biraz kahvaltı, ara öğün, öğle yemeği ikindin de meyve püresi veya meyveli yoğurt. Böyle böyle ilerliyoruz değişiklikler olabiliyor
Ozzlemm34 Nalasel sabah kahvalti veriyorum sonra uyuyor uyaninca emziriyorum oglen sebze corbasi sonra tekrar uyur uyaninca yogurt aksam uzeri emziriyorum arada gece uykusu icin muhallebi yapiyorum pesine de emziriyorum gece uykusuna geciyor
alerjikbebekanasi Nalasel sabah kahvaltısını 11-12gibi geç yaptığı için doktorumun tavsiyesi ile ara öğünler birleştirip veriyorum, 4-5 gibi çorba-yoğurt. Gece yatmadan gece mama ver falan demişti ama sevmedi oğlum.
aybukekara_06 Nalasel Yumurta alerjik bir yiyecek olduğu için iki üç güne bir yedirilnesi gerektiğini söyledi doktorumuz…
Semragulec Nalasel evet bazen peynirli yapıyorum bazen ayrı ayrı yediriyorum yani sadece yumurta ve peynir. Ölçülere uymuyorum 1 tane yumurta sarısını biraz suyla inceltip pişiriyorum yediği kadar yediriyorum bı sorun yaşamadım şimdiye kadar çok şükür
Nalasel Sabah kahvaltı ve meyve püresi gün boyu emziriyorum ikindi akşama doğru sebze yemeği veriyorum akşamdan sonra saat 8 buçuk civarı meyveli yoğurt veriyorum ardından anne sütüne devam gece boyu ama sanki doymuyor
cayircicagla Nalasel labne yada lor peynir bazen avakado bazen bebek bisküvisi pankek fln bnm bebeğimde sebze yemiyor ne yapacam bilmiyorum
Semragulec cayircicagla benim bebeğimde sebze yemiyor 😥 mücver gibi yapıp veriyorum sarımsak ve taze soğanla tatlandırıp veriyorum