Helenikom gulsahgulersezen bu cmtesi sabah oldum dün kolum ağırlaştı üzerine yatamadım bugün duş aldım o ağırlık geçti bile bir şey olmadı çok şükür bebeğime gelirsek bn 45 dk sonra emzirdim onda da gözlemlediğim herhangi bir şey olmadı umarım her ikimize de bol antikor olur
gulsahgulersezen Alpingo herhangi bir yan etkisi oldu mu henüz kanıtlanmış bir şey yok kişiye kalmış diye söylüyorlar
Alpingo gulsahgulersezen evett ben covid olmakran bana kalııcı etkilerinden daha çok korktum o yüzden aşı oldum,tetenoz aşısı oldun mu bilmiyorum aynı onun gibi ağrı yaptı 1 gün sürdü
YazarAnne gulsahgulersezen biontech oldum ben. Sadece kol ağrısı oldu. Dediğim gibi emzirirken de sordum hemşire emzirebilirsin dedi. Bir saate kalmadan da emzirdim.
MinnakEgem Ben bugun sinovac aşısı oldum yan etkisi olmadı sanırım biontekte yan etki ağrı sızı çok oluyomuş çevremdekiler hep o yönde
Helenikom gulsahgulersezen bizim çocuk doktorumuz emzirebilirsin dedi siz bence çocuğunuzun doktoruna sorun
gulsahgulersezen Alpingo hamilelik döneminde 2 defa oldum yan etkiler den korkuyorum bilim henüz açıklamadı ya emziren ve hamile ler şart değil miş