Leylaozlgl Kızlar 3 aylık kızım var hem süt hem mama veriyordum ama bu iki gündür meme istemiyor denemedigim bişey kalmadi çok ağladığı icin mama veriyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin 😔😔
Attent Leylaozlgl canim işin iicne biberon girdimi memeyi birakiyolar ne kadar cok biberon verirsen o kadar emmek istemez çünkü biberondan şakır şakır akıyor memeyi istemiyor haliyle ona biberonu unuturcan kaşık biberon al sütünü saglarsan onla besle zaten anne bebegin bağ kurmasina büyük engel oluyor biberon
gocebebirbayan Leylaozlgl benim ki de 1,5 aydır bu şekilde. Hiç kilo almadı nasıl canım sıkkın anlatamam. Yemiyor içmiyor puff 😕 4 saati geçiyor hala yemiyor
Kckbsbeyhn Leylaozlgl bende biberon ile mama veriyorum ama beni hic birakmadi biberon alinca memeyi birakir diye bisey yok bence.sadece anne gögsünü unutturmamak adina sık sık memede tutup bağ kurmak gerekir.peki bebeginiz hicmi sizi istemiyor
Ruzgarsmummy Kckbsbeyhn bırakıyorlar valla benim oğlum da bıraktı. Kendimi defalarca teklif etmeme ve ger yolu denememe rağmen artık almıyor. 5,5 aylık
Leylaozlgl Attent aslında ilk doğum yaptığım zaman sutum geldi emiyordu ama hiç uyumuyordu bende hep ağzını arıyordu mama verdiğim zamna 2 saat rahat uyuyordu şimdi de öyle ne kadar emzirsem eğer mama vermesem uyumaz
Sevgi-91 Ben de emzik kullanıyordum meme reddi yaşadım 3 hafta. Baktım olmuyor 2 gündür emzik vermiyorum yavaş yavaş emmeye başladı . Her çocuk bir olmuyor bazı bebeklerde red yapmayabilir ama emzik biberon meme reddi sebebi.
Attent Leylaozlgl mama bebekleri tok tutar uzun sure uyurlar anne sütünü sindirimi kolay olduğu icin bebekler saat başı uyanir emmek ister
elediyebiri Leylaozlgl öncelikle dusun altinda bebegini emzirmeyi dene. Meme reddi yasayan cocuklar su ile rahatladiklari icin dusun altinda emiyorlarmis. Sonrasinda Eger sütüm az ve biberon ciksin hayatimizdan diyorsan emzirme kampini dene derim cünkü Ilk 3 Ay yapilabiliyormus. Benim bebegimde 41 günlük ve Biberonla emmeyi tercih ediyordu. Memeyi pek ememiyor hep uyuyordu memede. Bizde emzirme kampini Bugün bitirdik