iki_prens_annesi Sedaaslann biz mesela ertesi gün yaptrdk ama klampli olduğu için sorun değildi şimdi sizinki dikislidir muhtemelen banyo işi nasıl olur bilemedm burdan yazan olur illa
Sedaaslann iki_prens_annesi canım sünnet sonrası yapışıklık olmaması için masaj yaptın mı nasıl yapılıyor bir de her çiş yaptığında ağlıyor ne zaman geçiyor ?
Songultugra Sedaaslann 2 beden falan büyük alırsan rahat olur yapışmaz ben sıkıntı yaşamadım şimdi olsa gene aynısını yaparim
elifsezer_ Sedaaslann Ilk gün çiş yaptıkca çok ağladı.Doktorumuz jel ve fitil vermişti ağrı sızı için.Inlar çok yardımcı oldu.Çok ağladığı zaman pipisine jel sürüyordum hemen susuyordu.Ama dikişleri 1 haftaya düştü.
Sedaaslann elifsezer_ canım benim bebeğimde her çiş yaptıkça ağlıyor ne zaman geçiyor bir de sünnet masajı yaptın mı yapışıklık olmaması için nasıl yapılıyor
elifsezer_ Sedaaslann Ilk iki gün aglıyor canım.Biz oğlum 20 günlükken yaptırmıştık.Ben masaj yapmadım.Doktorumuzda bununla ilgili bir şey söylemedi.Yapışıklık neden olucakmış ki?Dikişler kendiliğinden düşücek merak etme.
[silindi] Sedaaslann evet yaptım şimdi tam yapıştı artık yapmıyorum sünnetçiye gösterdim tamamdır olması gerektiği gibi olmuş dedi
iki_prens_annesi Sedaaslann ilk günlerde ağlamalar oluyodu çünkü çiş yakiyodu ama Dr jel veriyordu yanmayı alsın diye .. bize Dr öle bı bilgi vermedi ki şuan bı sorun yok yani yapışma gibi vs
iki_prens_annesi Sedaaslann yapmadık ama elinle yukarda derisini hafif yukarı çekeceksin arada öle yap yapışmaz Dr masajmi yapın ddi