AES-0404 Merhaba 👋🏼 Rotavirüs aşısı yaptıran anneler tecrübelerini paylaşabilir mi? Yan etkisi hakkında bilgi verebilir misiniz?
etipuf AES-0404 geçn hafta yaptırdım oğlum zaten rahatsızdı eve geldiğimizde sırtına kadar kakasını yaptı sonra 3-4 kakası turuncu gibi oldu sonra düzeldi
SarpEge-m AES-0404 bizde hiçbir yan etki olmadı hatta biz menenjit aşısıyla aynı anda yaptırdık. Zaten agıza verilen şekerli bir ilaç
Lacivert AES-0404 ben yaptırdım iki doz ilk dozda o gün biraz faZla kaka yaptı ikinci doZda öyle bi şey de olmadı. Hiç bir yn etkisi olmadı bence yaptırmalısınız rota ciddi bi hastalık
Defnekuzusu Mucize21 iki doz icinde ayri ayri ucret ödeniyor. Toplamda 700₺ ye yakin bir para ödedik galiba tam rakami bilmiyorum ama
Alya_efeninannesi Rota virüs aşıları ya 2 ve 4. Aylarda ya da 3 ve 5. Aylarda yapılıyor. Biz ilk dozu 3. Ayda yaptırdık. Ağızdan veriliyor zaten damla gibi. Herhangi bir yan etki yapmadı. 2. Dozu da 5. Ayda yaptircaz. İki hafta önce, Rotarix aldık 370 TL idi.
Dorukatesin-Annesi AES-0404 merhaba ben kesinlikle durumunuz var ise öneriyorum çok faydalı bir aşı arkadaşımın kızı oldu aman allahım çocuk 9 gün hastanede yattı bir kilo kaynı yaşadı bu süreçte ve havale geçirdi inana her çocukta aynı ilerlemiyor ama bebekken yakalanan çoğu çocuk ta sıkıntılı ilerliyor başta dediğim gibi durumun varsa yaptır çünkü faydalı