Edibaby Defalarca post açtım buraya tekrar açıyorum oglum 3 ay 24 günlük 2 aydır kaka problemimiz var fitilsiz yapmıyor 10 günde bir fitil atıyorum. Bugün 11. Gün. Bir doktor normal fitile alıştırmayın dedi biri alıştırın sıkıntı yok düzelir dedi. Sadece anne sütüyle besleniyor zeytinyağı kulak çöpü nurse harvers herşeyi denedim baska önerisi yada bilgisi olan
Hemsire25 Edibaby merhaba eşim doktor , hastalarına fitl çok nadir öneriyor . Zor durumda kalmadıkça kullanmayın . Onun dışında hemen herşeyş denemişsiniz . Sıcak su ile masaj yapın
gozpariltisi Edibaby probiyotik kullanıyor musunuz biogayiya idi sanırım adı yanlış yazmadiysam doktorunuz bebeğinizin kilosuna göre dozunu ayarlayacaktir birde demir ilacı kullanıyormusunuz bilmiyorum ama kullanıyorsanız yine doktorunuzla bu konuyu programlamaya çalışın yine anne sütü alıyor demissiniz kayısı erik kompostosu için bol lif içeren şeyler yiyin rezene çayı için günde 1 yada 2 fincan ılık suyla duş aldirin ve masaj yapın eğer imkanınız varsa bebek spa merkezleri var onlardan da destek alabilirsiniz bacaklarını ileri geri hareketler ettirin bağırsak hareketlerine yardımcı olmak için yine poposuna zeytin yağı yerine anestol Bepanthol sürebilirsiniz yanlız anestol kısmını doktorunuzla konuşun ayına uygun mu bilemiyorum geçmiş olsun
cgelmas Edibaby benim de bebeğim 3,5 aylık mama verdik ilk ay güzeldi mamayı kestik yapmamaya başladı zeytinyağı falan verdik masaj yaptık en sonunda 14 günü buldu lavman yaptık şimdi işte sağlık ocağının verdiği d vit değiştirdik oceana geçtik zeytinyağı veriyorum süt sağıp 1 cay kaşığı masaj yapıyorum hareketler yaptırıyorum kendim de kayısı falan yiyorum yapıyor .. rota aşısı yaptırdınız mı? D vit hangısını kullanıyorsunuz?
Yigitannesii Edibaby ayni sekilde 3 bucuk aylik ve 2 aydir kaka problemk bizdede var. Gunde 2 cay kasigi rezene ve kimyon cayindan icirerek az biraz bu sorunu cozdugumuzu dusunuyorum en azindan 5 gunden 2 gune indi :) birde ikinma falan yapiyor kendink yana dondurup o sira altini aciyorum bacaklarini karnina dogru itiyorum benim destegimlede yapiyor . Ama cocugu cok rahatsiz etmiyorsa kafaya takmayin bence illaki duzene gircek sindirim sistemleri
Freshmomy Bircok sey denemissinizdir benim bebebgimde 6 gün falan yapmiyodu her gun zeytinyagi iciriyordum bide biogiana mi ne bi bagirsak duzenleyici damla var bide onu veriyordum popoya zeytinyagi vs insallah duzene girer gecmis olsun
AybukeAliEren Benim kızımda 9 günde falan yapıyordu. Fitil zeytinyağı vs ile destekleyip yapıyordu. Doktorumuz bana sen yediklerine dikkat et diyordu hoşaf, kayısı falan ye diyordu ama nafile. Şimdi ek gıdaya geçtik maşallah günde 3 kere falan yaptığı oluyor.