ikievlatannesiii kızlar bebegim 3 bucuk aylik ve nerdeyse 2 haftadir gecmeyen bi pisigi var naptiysam ne azaldi nede gecti boyle bi durum yasayan var mı kac tüp bephantol bitirdik doktora randevumuz salı günü anca randevu bulabildigim icin goturemedim daha
Mom9870 ikievlatannesiii Bence bez bağlamayın biraz altına yapar ama alt açma falan koyarsınız hava alsın. Sürekli yıkayıp kuru tutup krem sürün. Hametan desitin gibi kremler pişikte çok etkili.
glsndmrlp ikievlatannesiii valla sonuna kadar sudocrem sür yarım saat sonra geçmiş oluyor gerçekten çok etkili
Gamzee42 ikievlatannesiii Islak mendille değil iylesene kadar ılık suyla temizleyip kurulayın her açtığınızda biraz havalandırın kantaron yağı çok işe yarıyor bulabilirseniz, yada marketten arko krem alin tüp şeklinde olan küçüklerden birçok pişik kreminden daha etkili.. Çok geçmiş olsun
SB_ ikievlatannesiii bepanthol sadece pişik önleyici ama pişiği geçirmek için bence penaten her derde deva
Beyzakiz ikievlatannesiii bende de gecmeyen pisik vardi bi yerde okudum asitli yoyeceklerde bebekte pisik yapiyor diye benim pisik genital bölgesindeydinordan cikardim o aralar mandalina limon tüketiyordum direk sütümden ona geçiyordu bol bol havalandirdim sebamet ve saf zeytin yagi. Sik sik sürdüm geçti bi dahada olmadi
Byztffyzfth ikievlatannesiii ishal nedeniyle pişik oldu benim de bebeğim ağlıyordu sürekli ve çok hassas teni vardır öncelikle her bez değişiminde poposunu yıkayın ve güzelce kurulayın. ben troysd krem ve hametan mavi olanı karıştırarak sürdüm ilk sürmemde ağrısını kesti 2 seferde düzeltti
Glysrcn ikievlatannesiii ben sildikten sonra poposunu temiz bezlerim var onlarla kurutuyorum,sonra mustela sürüyorum ince bi tabaka halinde bi sorun kalmıyor . Bepanthol fayda etmemiş olamalı başka marka deneyin