Masal-20 Ek gıda olarak ilk ne verdiniz hiçbir şey bilmiyorum lütfen yardım edin ilk bi kere patates verdim yemedi sevmedi şimdi ne yapmam lazım doktor liste veriyormu ?
Ayazinannesi10 Masal-20 havuç kabak patates elma armut muz ilk başlanır ve yoğurt canım haşlayıp tadımlık veriyorsunuz azcik da zeytinyağı üzerine 3 gün kuralı ile her birini 3 Gün verip deniyorsunuz alerji yâpiyor mu diye
Mlke301020 Masal-20 yoğurt verin kendi yaptığınız? Sonra havuç, kabak . Patatesi verirken doğal zeytinyağı damlatın kabız olmasın. Sonra ekleye ekleye gidin. Meyve elma,armut, muz , avokado şeklinde .
AA201207 Masal-20 canım önce hepsini tek tek dene 3 er gün çay kaşığı kadar ver ilk gün sonra tatlı kaşığı sonra yemek kaşığı kadar eğer alerjik bir durum olmazsa sebzelerden sonra meyvelere geç yine aynı şekilde 3er gün. En son karışık verebilirsin
Mlke301020 Masal-20 mesela 3 gün havucu versin ya 4. Gün yanına kabak ekle havuç kabak yemiş olur. 3 günde kabağı deneyince diyelim 3 gün de yoğurt ver ne oldu kabak havuç yoğur menüsü zenginleşti