EceSultan Merhabalar benim Bebeğim 11 günlük dün doktora gittik Doğum kilosunu henüz yakalayamamış. Emziriyorum ama sütüm yeterince yağlı değil galiba😔 doktor günde bir defa mama verebilirsiniz dedi. Çok kararsızım tecrübelerinize ihtiyacım var. Mama verince memeyi bırakır diye korkuyorum.
Drottin EceSultan Bence verme illaki düzene girer daha 11 günlük bebek memeyle biberonu farkedemedigi zaman meme reddi yaşayabilirsin sütün yeter Moralini bozma
Bts Bnmde kızım kılo almıyoru bıntürlü dogum kılosna gelemmşti doktrmzn tavsıysyle gnde 2 kere mamaya basldk öyle kılo aldı sütüm vardı ama aynı sekl yaglı degldı herlde sunda 3 bck aylk hala gmde 2 3 kez mama veryorum meme reddi yasamdm biberonda dr browns kullanyrm ilk basta mamaya zehir gözüyle bakıydm ama şimdi öle değil merk etme kılo aldkca mutlu olcksn hipp kullnyrz bu arada tadı onkadrda guzel olmadgı ıcım meme reddi yasamzsn demşti doktr
EceSultan Sütün kalitesini nasıl arttırabilirim peki? Rezene içiyorum kuru üzüm kayısı fındık yiyorum bol su içiyorum başka neler yapabilirim? Malt içeceği işe yarar mı
Bts EceSultan 3 haftalıktı sanırım canım bide herkese göre degısıyo tabi ben neler yediysem sütüm cok az kılo aldrdı mamayla kılo aldık biz doktorun en iyisini bilir ona göre yönlendrr zaten