Mevannesi Sızdırmayan bez var mı arkadaşlar slepy prima evy baby molfix hepsini denedik ama bi türlü bulamadım
Musam Mevannesi bende molfix kullanıyorum 1 defa idrar sızdırdı bugün de kakasını sızdırmıştı napacam hangi beze gececem bilmiyorum sleepy çok öneren var ama prima da öneren var kararsız kaldım
ekmek-arasi Mevannesi migrosun bezi mimino muydu adi neyse bide a101 soffio benimde denemedik bez kalmadi bunlardan memnun kaldim
Mariposa Mevannesi Prima sızdırmıyor. Sızdırdığı zaman bir büyük bedenini alıyordum hep sorun olmuyordu.
32075642 Bende hemen hemen hepsini denedim 1 senedir molfix kullanıyoruz ama goon aldım bu sefer oda güzel memnun kaldım tavsiye ederim sızdırma falan olmadı
anayimbennana Mevannesi sleepy bio natural kesinlikle Prima premium care almıştık denemek için 1 saat sonra çocuğum üstü başı çiş içindeydi bitirene kadar hep böyle devam etti
keskebirazuyusam Sleepy, Molfix, ebebek, Bim, Şok hepsini denedim sızdırdı 5 gündür A101 in soffio bezini kullanıyorum hiç ama hiç sızdırma yapmadı. Dokusu da çok sert değil, şimdilik memnunum
Mevannesi keskebirazuyusam Migros’un kendi markası olan bezini aldım bugün deneyimliyorum memnun kalırsam yazarım sizede💕
Mom_teacher Minies denedim çok sızdırıyor, sleepy natural ve baby turco doğadan kullanıyorum çok memnunum hangisi indirimdeysd onu alıyorum, pişik sızdırm sorunu yaşamadım