Deletedmom44 Kızım herşeye baba diyor mesela bu aaağaaaçççç sende söyle diyorum baaabaaa diyor bu keeediiii sende söyle diyorum babaaa diyor 😂 gel gel diyor bitti diyor bu kadar sizinkiler nasıl
Deleltedmom_69 Deletedmom44 17 ayligiz baba ba mama meme gel ver bay 1 gol gogo gugu😂😂 anne de diyorum baba diyo bilerek bizimkide herseye baba diyo ama canı istesin herseyi soyluyo😂
Nefeshiramm Deletedmom44 benim yeğen 14 aylık kız mübarek rabbim ne dil vermiş bana söylüyorlardı inanmıyordum böyle olduguna hedibe dedim psikoloji dermisin psikoloji dedi ya şaka gibi papağan gibi herşeyi tekrar ediyo dolabın içine girmiş abisi kapıyı kapatmış tutuyor bu arada 4 erkek 1 kız erkeklerle büyüyor bağırıyor içeriden olummmm kapıyı aç olumm olumm kapıyı aç diye sadece lokum diyemiyor ona da b ile koyup söylüyor 🤣🤣🤣
KumsalRoza Deletedmom44 13 aylik.anne baba dede mama meme miyaa vs.ismim Esra bisey isteyeceği zaman egga diyor.bazen de taklit ediyor sanırım.tesekkur ederim kızım diyorum gegekkur falan diye pat diye cikariyo hic beklemediğim anda🥰
Aysenur219 Bızımkı 13 aylık baba dede mama, ee pi demeyi ogrendı bezine. Ama ben bısey soyleyınce kın kin kin dıyo Mesela anne diyorum onu kin kin dıue hecelıyo anlıyor ne desem yapıyor ama istemeyince kin kin ıh ıh 😕sızınkı ne zaman basladı konusmaya
Deletedmom44 Aysenur219 bizimki geç söylemeye başladı evde ikimizdik eşimde uzman yanımızda değildi sesli ortamda büyümedi bende ne kadar konuşabilirim artık 😅öyle bakalım bundan sonra nolcak kitap filan okuyoruz bazen uğraşmadığımda bişeyler diyor ama uğraştığımda demiyor Deleltedmom_69 Nefeshiramm
Aysenur219 Nefeshiramm ay maşallah ya ne guzel. Biz de bı kelime cıksın agızlarından diye dil dokuyoruz ama kız cocukları erken konusur mus derler. Bızım daha zamanımız var bellı ki
Deleltedmom_69 Deletedmom44 bende yalnizim canim tek buyutuyorum ama cok akilllilar hicbiseyi unutmuyolar😂
Eminesevket000 Deletedmom44 1 yasında oğlum var benimde canim daha ne baba ne anne diyo evde sadece cok bagriyo garip seyler cikiyo agzindan ama hala biseyler yok babasi uzman olduguna evdede tekiz napsamda konusturabilirim acaba
Milamoms Milamoms bide biseyi gösterip o cız ona dokunma dediğimde oda cız diyo 🤣 memeyi her emdikten sonra cici der :)
Nefeshiramm Aysenur219 ama bu kadarı da fazla yani sofrada oturuyoz abisi konuşuyor efe sus yemek ye diyor bu bilmişlik nerden geliyor anlamıyorum hedibe şj şöyle olmuş diyorum aynen diyor katılıyor 🤣🤣🤣 bebeğim 32 günlük bize gelmiş beni görür görmez fatos ablanın bebeği karnından çıkmış nefes hira benim arkadaşım diyo ama şuan 2 yaşına giri bu dediklerim ama dikkat ediyorum mesela ben dayımla konuşuyorum ne dediysem oda oyun oynarken aynı kelimeleri söylüyor sürekli aynı
KumsalRoza Deletedmom44 😅bazen ben de bir şey öğretmeye odaklaniyorum 3 5 gün israr ediyorum asla söylemiyor ya da yapmıyor.sonra ben unutuyorum 1 hafta 10 gün sonra falan kendi kendine dökülüyor.inada bindiriyorlar galiba biraz
Astalavistaaa 13 aylığız ayyy, baba neeedeee, baba gitti, gel baba, hoppa, abaaa, dede, anne, bapikibi gibi daha bi sürü şey 😅😅
kurkmantosuz-madonna Deletedmom44 13 aylık(kız) anne baba dede anane hadi mamma memme şimdilik bunları söylüyor 🧿🧿🥰🥰
Deletedmom44 Eminesevket000 aynen canım sadece bol bol kitap okuyoruz büyük sorular kitabı aldım içinden resimleri gösterip isimlerini söylüyorum bakalım şimdi bi kaç güne memlekete gidicez kalabalık içine belki açılır dili 😂
Marjinal_Anne2 Deletedmom44 kzımda 14ayşık her seye baba ya da mamamam diyor 🤦🏼♀️🙄 gerçi bi ara ıh ıh diyordu çok şükür atlattık onu 😂 mama , baba, neee diypr ama bence onu annee denek istiyor sayıyorum 😂 dede bir de.. çok şükür kzım birden açıldı ama bilinçli olarak demiyor tabi
Deletedmom44 Marjinal_Anne2 inşallah bizimkide açılır bi kaç güne memlekete gidicez orda ortama girecek inşallah dillenir 😅
Furug Deletedmom44 bizimki 21 aylik baya derdini anlatiyor arrtk hemen hemen her seyi soyluyor 🙈 2 hceli cumle kuruyor Agga gidelim gibi mesela 🤣 Mimi yerdeee (nerde) gibi Gecen babasina sinirlendi ya bi ver diyor shsbsbsbbsbs Beni kaldircaksa kalkam mi 🙈 soru sorarak konusmaya basladi zaten Benim mi? Ne bu ? Cikam mi🤣🙈 Bak baba gitti yok 🙈 Anne bak x …. 🤩