Melisa1 Oğlum Çarşamba günü sünnet olacak kızlar anestezili yaptıranlar neler yaşadı lokal istedim ama durmaz dedi doktor birde psikolojisi etkilenir dedi anestezili sünnet yaptıranlar var mı ? Neler yaşadınız beni aydınlatirmisiniz ?
arkeologolcam Melisa1 Benimde oğlum 9aylık bende istiyorum ama korkuyorum anesteziyle ilgili fikrim yok şuan postunuz üstte kalsın😘😘
Melisa1 arkeologolcam yorumun için çok teşekkür ederim 😊 bizim pipi ucu dar 2 kere açtırdım birde şiddetli idrar yolu enfeksiyonu gecirdi o yüzden doktorumuz sünnet öneriyorum dedi nefroloji uzmanı da sünnet dedi çocuk cerrahına da götürdüm oda sünnet yapalım dedi öyle yaptırıyorum yoksa ben biraz daha büyümesinden yanaydim sünnetine az kaldı endişem korkum çok lokal istedim ama doktoru durduramayiz psikolojik olarak çok etkilenir sizi tanıyor sizi ister dedi
arkeologolcam Melisa1 Benim ablamda oğlunu genel anestezi yaptırdı onların doktoruda lokal önermemişti
Melisa1 arkeologolcam merhaba yorumunu yeni gördüm komple uyuttular oğlumu huysuzluk oldu sonrasinda tabi ½ saat ondan sonra geçti