Gigyyy Ozge8_ 1 aydan sonra diyen Dr lar var bizim Dr ver dedi ,karisik bir konu ama ben 20 günden sonra verdim ,pek istekli değildi ,sonra tuttu ,çalışacağım bir de daha rahat olur diye düşünüyorum 😊
Henakiz Ozge8_ ben uzun bir süre direndim, baktım emmeden uykuya dalamıyor; uyuturken verdim. Önce ağzından attı, istemedi. Çok yormadan, diretmeden alıştırdım. 2.5 aylık falandı. 🙏🏻
Nefeshiramm Ozge8_ yok olmadı aksine faydası oldu emziriyorum karnı tok biliyorum ama uyumuyor ağzına veriyorum uyuyor o arada işimi hallediyorum
Gigyyy Ozge8_ 2 aylık olacağız sevdi valla ,alıştı da ,uykuya geçerken istiyor ama atıyor zaten, alışır bırakamaz diye korkmayın ,gaz sıkıntısına da iyi geldi bizim, emdikçe rahatlatıyor ,anne sütü almıyor çünkü meme iyi geldi
BaranOgur Merhaba Bu konuyla ilgili Youtube’den Uzm.Dr. Osman GÖNÜLAL’ın videolarından sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. Ben severek takip ediyorum.
Kbrasg Ozge8_ Bilseydım bu kadaar zor olcağını ilk gunden verirdim memeye alıssın diye vermedim ilk 1 ay sonrada asla tutmadı denemediğim emzik kalmadı
Syr Ozge8_ biz ilk günden verdik tutar gibi oldu sonra çok tutmadı. Ara ara emiyordu ama her zaman değil. Nuk denemiştim dedim birde başka deneyim Philips aldım onu alınca nuku emmeye başladı Philips den öğürdü midesi bulandı. Yani ara ara denemekte fayda var. Bence emzik rahatlatıyor bebeği. Hem burda yazı da okudum. Ekran görüntüsü aldım. Paylaşayım