BalDuru İki buçuk yaşında kızım ishal geçmiyor ve bu yüzden de pişik oldu ishal için ne önerirsiniz acaba ? Patates haşlama yoğurdn içine maya koyup yedirme muz bunları hep denedim işe yaramadı 😭
Mom9870 BalDuru Ben ishal için bağırsak düzenleyici kullanıyorum oğluma iyi geliyor, onun harici biraz katı beslemek ve bol su vermek lazım. Ama yemekten maalesef düzelmiyordu hiç. Maflor tavsiye ederim.
EslemEva_23 BalDuru bir yemek kaşığı nişasta iki yemek kaşığı yoğurt ikisini karıştırıp verin benim kızımda oldu ve gecti birde sürekli yeşil sabun ile sürekli yıkayın
Sibelesen2 BalDuru babaannem bebek bakmış hep o bir tatlı kaşığına sirke döker üzerine çok az karbonat atar köpürünce direkt içirirdi hemen geçiriyor bilemiyorum tabi uygular mısınız biraz kötü bir tat oluyor fakat çok etkili
Nesli_0668 Acaba salgın mı var ki benim oğlum 7.bucuk aylık ishal oldu kefirin içine nişasta attım onun faydasını gördüm sanırım biraz azaldı
Beyabann Nesli_0668 evet salgın var bugün bende kzıımı götürdüm doktora acile gelenlerin hepsi çocuk bebekti aynı şikayet hep
ecosummm Benim kızımın da 10 gün sürdü nbl probiyotik kullandım bir de 2 kaşık yoğurdun içine 1 kaşık nişasta yedirdim ertesi güm kesildi valla