Demetbulut Sabah oglum ateşle uyandi saat 6 da .. en yuksek 39 oldu 3 tane azı disi birden kabarmis ates dusurucu veriyorum dusuyor sonra yine cikiyor boyle olmasi normal mi ? Ikinci cocugum ama unutmusum yardimci olurmusunuz
1m_2m Demetbulut diş ateşi tekrarlamaz diyebiliyorum.düsüp tekrar cikiyorsa ateşi bi doktora götürmenizi tavsiye ederim
Yelda35 Demetbulut diş ateşi 38.2 yi geçmez dedi doktorum üstü ise enfeksiyon dedi bir doktora gidin isterseniz
squirtle Demetbulut oğlumdada öyle oldu korona testi yaptılar kan aldılar idrar aldılar kanında mikrop çıktı 4 saat arayla carpol dolven verdik dönüşümlü bence bi doktora götürün ateş riskli
Sahra0705 Demetbulut benim kızımda öyleydi Bi kaç hafta önce yatış verdiler 2 gün yatmıştık enfeksiyondan çok geçmiş olsun
aylizinannesiii Demetbulut bebegimde bir hafta önce boğaz enfeksiyonu gecirdi üç gün antibiyotik igne kullandı serum yedi doktor diş ateş yapmaz ates varsa mikrop vardir enfeksiyon vardir dedi emziği bile yikiyorum oyuncaklari kaynatiyorum yinede enfeksiyon oluyor nerden oluyor anlayamadim🥺
Demetbulut okuyananne222 sirke kullanmiuorum dış ateşi düsürurken ic atesi yukseltiyormus .. cok asiri aglamadigi muddetce su ile oynatiyorum direk dusa girince cok agliyor bezde koydurmuyor .. bende ya legenle su koyuyorum onune yada lavaboya oturtup musluk altinda oynatiyorum