Aysenurr27 prensler_-_ acaba severken çok mu üzerine yaklaşıyorsunuz benim eşim kızımı severken çok üzerinde duruyor yani yaklaşıyor ondan oluyor diyorlar büyüklerimiz acaba sizin ki de öyle mi
Yildizzza prensler_-_ biz de 1 hafta sonra 3 aylığız bizim de çok salyamız var kontrolümüzde sorucam doktorumuza
Sln20 prensler_-_ Dişlerden dolayı öyle. Kehribar kolye işe yarıyor. Ben kullandım ama gündüz takıp gece çıkarıyordum boğazına dolanır falan diye. Gerçekten işe yarıyor. 6. Aydan sonra takmadım bir daha ilk dişlerden sonra azalacak.
Meltemli prensler_-_ tükürük salgısı artmaya başladı ama yutkunması tam güçlü olmadığı için heryeri salya içerisinde kalıyor e tabi birde ellerini yada eline geçenleri hep ağzına götürme durumu da olduğu için günde 3-5 önlük yıkar oldum 😅
Sln20 prensler_-_ Benim kızım 5,5 aylık çıkardı ama o zamanlar başlamıştı hep sırılsıklamdı önlüğü :) kolyeyi hatırlayamadım nereden aldığımı ama yazarım bulursam.
Prensesin__annesi prensler_-_ salya benim kizimdada vardi onu yamyas oluyordu simdi 6 aylik biraz azaldi ama dislerden oluyo diye biliyorum 👏💃🤗
prensler_-_ Prensesin__annesi ya nasıl başa çıktınız ben başa cikamiyorum aşırı su gibi yapıyor önünü önlük takıyorum o da yamyas oluyor alta geçiyor normal altı naylon önlük takıyorum onuda yüzü ne gözüne sürüyor yine heryer yamyas
prensler_-_ Pozitifanneee dilinde beyaz şeylerden bahsediyorsan hayır canım ama sıcak şeyler tüketiyorum o yaparmi
Pozitifanneee prensler_-_ yok canım onunla ilgili değil ama benim bebeğimde de olmuştu bunun gibi bir durum pamukçuk dudağına bulaşmış salyasını tutamıyordu yavrum ondan akıyordu🥲
kaymakliekmekkadayifi prensler_-_ benimde bebegim 3.5 aylik 1 aya yakindir akiyo bizimde salyalar. Doktor erken dis cikarabilir yada elini surekli agzina soktugu için olabilir dedi. Buyuklerimde yanaklarini sikarsan agzindan opersen olur diyolar
prensler_-_ kaymakliekmekkadayifi ağzından öpüyoruz ne yalan soyliyim denk geliyor oluyor bir şekilde çok severken opmezsek gecermi benimkide ne bulsa ağzına aliyor
aylaamayorgun prensler_-_ canım kusma mide yanması öksürme var mı? Bazen reflü salya yapıyo bizim kızında salyası çok reflüden
Aysevim aylaamayorgun reflü ile nasıl başa çıkıyorsunuz bizimde reflüsü var emziriyim hemen kusuyor nasıl kilo alıcak böyle 🤨