Kızlar bir önceki açtığım konuda egzama olduğunu öğrendim saat 2 den beri uyuyamıyorum kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğim doğduğundan beri var ve ben 5 aylıkken forumdaki bir bayanın uyarmasından öğreniyorum. Sağlık ocağındaki doktor pişik demişti bişi olmaz krem sür demişti keske araştırsaydım o zamanlar çocuğum hep acı çekti yolmadığı yeri kalmadı ben hala pişik sanıp pişik kremi sürdüm. Geceleri ağlar ayaklarını sürttürür yüzü yoluk uyanırdı hiç farkedemedim ağlamaktan helak oldum bu saat oldu gözüme uyku girmiyor oğlum hala kaşınıyor. Yarın doktora gideceğim ama nasıl 5 aylık olana kadar farketmem diye kendimi çok suçluyorum. Ben çocuğuma kızardım niye yoluyon annem ne derdin var kendinle diye bendeymiş hata Allahım insallah bişi olmaz bütün vücudu yanakları egzama ben pişik sanıyordum. Bana yardımcı olun ben napim neden bu kadar arttı acaba? 5 aydır işkence çekti çocuğum hep gazı olduğundan sinirleniyor kendini çiziyor diyorduk. Kendimi asla affedemem bunu çok önce farketmem lazımdı. Keşke zamanı geri alabilsem canım yanıyor onun yaşadıklarını düşününce o kendini yırtmaları geceleri uyuyamamasını ben gaz sanıyordum o yüzden di demekki ben ne diyim şimdi.