Denes Kızlar oğlum 5,5 aylık anne sütü alıyor bir haftadır yoğurt be yumurtayla ek gıdaya başladık üç gündür idrarında bezinde turunculuk oluyor basına gelen oldu mu ek gida mı ağır geldı acaba
anayim-ben-ana Denes doktorum idrarindaki turunculuk için ya yetersiz beslenmeden ya da az sıvı tüketiminden olduğunu söylemişti. Bence bir doktorunuza danışınız derim.
Mlke301020 Denes enfeksiyon da olabiliyor idrar kültürü bakılsa iyi olur. Bakteri üreye biliyor üdrarda
Vera1810 Bilgim yok üste kalsın. Su veriyormuşsunuz benım bildim susuzluktan oluyor. Bu arada dr mu erken başlattı ek gıdaya canım. Sebzelerden verirsen red durumu olmaz ama önce onları verirsen red edebilir bebek başıma geldi için ben yasadım sen yasama cok dıkkat et aman
1Anne1ogul Nokta nokta turunculuk mu Benim oğlumda da olmuştu. Doktor çiş ile bez in içindeki bı maddeden oluyor demişti normal demsti
Denes 1Anne1ogul daha önce olmuyordu neden se ekgıdadan sonra oldu nokta nokta degil ya minik yuvarlak şeklinde
Vera1810 Denes ek gıda da hiç başarılı olamadım ben kuzum ama bildim kadarı ile sebze tek çeşit 3 gün kuralı uyganıyır
Hohomoromu Denes az su içmesi idrarda koyu renk olmasına sebep olur az içiyorsa çay kaşığıyla verin ağzına bide öyle bakın cisine