mirayyy20-20 Arkadaşlar robotu mutfağa gönderiyorum normalde 14 Mt2 ama 3 mt 2 süpürüp bitiriyor bugün iki kez denedim ikisinde de böyle yaptı neden acaba ve nasıl düzelir bu sorun
SimaLalin mirayyy20-20 ben aldım bi türlü beğenemedim bu dyson süpürgesi var elde süpürme kablosuz o aşırı efso 🌸🙏
Sena93 mirayyy20-20 Yenimi aldınız ürünü? 3 4 kez serbest açın evi yavaş yavaş tanıyacaktır. Eğer halen olmuyorsa haritayı sıfırlandırıp tekrar harita çıkartın
mirayyy20-20 Sena93 merhaba ürünü 2 aya yakındır kullanıyorum son zamanlarda böyle oldu nedeni anlayamadım
mirayyy20-20 Harvicell seçili alan hiç yok canım mesela bugün mutfak ve salon seçmiştim salonu azıcık süpürüp çıkmış
mirayyy20-20 RuzgarMommys benimki bariz bir sorun ama böyle değildi başta ve performansı da düştü sanki
Tatlican mirayyy20-20 temiz yapmiyormu .5 ay oldu ilk günki gibi süpürüyor. Flitresini guzelce temizledinizmi.
mirayyy20-20 Sena93 komut gelecekmiş sonra tekrar 5 sn basın diyor. Siz yaptınız mı hiç harita siliniyor değil mi
Sena93 mirayyy20-20 Komut dediği şarj edilmeye başlıyor dediği şey. Cihazınızı Türkçe yaptınız değil mi? Beklemenize gerek yok şarj oluyor dediği anda çift parmakla sıfırlayın. Ben çok yaptım 🥰
mirayyy20-20 Sena93 cihazım Türkçe evet. yaptığınızda harita sıfırlanıp tekrar mi çıkarıyorsunuz bir de neden çok sık yaptınız
mirayyy20-20 Tatlican siz filtresini nasıl temizliyorsunuz? Büyük süpürge ile filtredeki tozları filan çektim bunu çok sık mi yapmalıyım
Tatlican mirayyy20-20 ben fircasi ile temizliyorum hafifce durvara vurunca tozlar gidiyor 15 gunde filan galiba .yeni gibi yapiyor temiz olunca