Esra43 Merhaba kızlar bebeğimin dişi çıktı iki gün önce fark ettim aşırı huysuz uyutamıyorum ayağımda hafif sallardım uyurdu şimdi uyutamıyorum yarım saat uğraşıyorum olmuyo göğsüme alıyorum iki dk da uyuyor acaba buna alışır mı
Yasemin38 Esra43 alışmaz canım anca daha arada calpol ver istersen. Böyle durumlarda ister istemez huy değişikliğide olur . Sabırlı ve sakin ol😊
Mirosunannesi Esra43 yaa kaç sene daha emecek zaten boşver ver gitsin acısı var ağrısı var kıyamam 😞 biz dayanamıyoruz diş ağrısına onlar nasıl dayansın sana sığınıyor işte
Esra43 Yasemin38 ya içimi rahatlattınız teşekkür ederim çok zorlanıyorum uyuturken içiryorum iki günde bi veriyorum en fazla çok fazla vermek istemiyorum
Yasemin38 Esra43 rica ederim. dediğim gibi sabır ve sakinlik çok önemli. Çevrenin olumsuz dediklerinide çok kafanıza takmayın sakın bebeğiniz ve siz nasıl rahatsanız ona göre davranın😊
Esra43 ANNEBALIIII 3 aylıktan beri salya vardı elleri hep ağzında oyuncaklar hep öyle bir iki haftadır da biraz huysuzdu hafif hafif ateş oldu iki üç gün önce fark ettim şu ara daha huysuz ama
ANNEBALIIII Esra43 hayırlı olsun dişiniz. Bebeğimde çok kşıyor. Salyada vr. Bkıorum diş yok. Şişiyor mu ilk önce
Esra43 Yasemin38 çok teşekkür ederim içim ferahladı herkes bişey diyo yok sallama yok emerek uyutma ama yani durmayınca ne yapacağımı bilemiyorum elim ayağım karışıyor
Yasemin38 Esra43 canım sen kendin ve bebeğinin rahatına bak o akıl verenler gelip kaç dakika ilgileniyor aceba bebekle😡😡