Sahra0705 Kızlar kızım 13 buçuk aylık ama sürekli elini boğazına kadar götürüyor zorla midesini bulandırıyor veya emzikle ağzına kadar götürüyor midesini bulandırıyor öğürüyor bunu yaşayan var mı nesne olabilir ki?
Sblsrgnsn Sahra0705 benim oglum da o aylarda cok yapiyordu sonradan unuttu yapmadi hic suan 20 aylik yine basladi ara ara yapmaya hic umursamiyorum yapma etme dedikce daha cok yapiyorlar gormezden gelin dikkatni baska yone cekin unutur zamanla ama bizimki gibi geri de hatirlayabilir garantisini veremiyorum😂
BulunurHintKumasi Sahra0705 12 ay 24 günlük benim oğlum da yapıyor 😒 bir ara unutmustu sonra tekrar başladı hala devam. Ama sanki dikkat çekmek için yapıyor benimki mesela mama sandalyesinde almamızı istiyor almıyoruz ya o zaman yapıyor. Eşim de selenadaki kıvılcım gibi diyor dediğimi yapmazsanız bende elimi sokarım diyo diyor 😄
Ruzgargulu Sahra0705 aynı benim oğlum da 12 aylik bunu çok yapiyor ozellikle onunla ilgilenmedigimizde dikkat çekmek için yapıyor
Ayseee27 Sahra0705 benimkide 13 aylık bi kaç kere yaptı onu parmağını götürüp öğürüyordu tepki vermedim elini çekiyorum başka bişey buluyorum ilgilenecek. Neden yaptogına anlam veremedm
Sahra0705 Sblsrgnsn hahahaha ay iyi bari rahatladım bende sürekli uyarıyordum yapma falan diye umursamayım bari
Sahra0705 BulunurHintKumasi işi çözmüş seninki bizim ki durduk yere yapıyor 😀😀 istediğini yapacaksın artık başka kaçış yolu yok yoksa kusar 😀