Fatma11 3 aylik bebegim var internete yaziyorki yakinindaki gördügü seylere bilincli bi sekilde uzanip tutmasi gerekiyor diyor ama simdilik öyle birsey yok sadece elini agizina götürüyor sizin bebekler tutuyormu birseyleri uzatinca
Aselipekveannesi Fatma11 hayir tutmuyor ama yakinina getirdiginde titmaya calisiyor uzanip almak icin henuz erken o kadar daha gelismedi
Esilahanm1 Fatma11 tam olarak kac günlük 3. Aya ilk girdigimizde benim kızım de uzanmiyordu şuan 103 günlük elleri hep havada birseylere uzanıyor kaldirmam için ellerini uzatıyor bana dogru
Rmyhmza Fatma11 bnmde 3ay 6gunluk elını emiyor ve elıne gecen şeyleri uzanma hala yok bnde takıyorm bırz ama işte erken dıyorlar
Fatma11 Deletedmom27337 evet ayndn benimkide öyle yapiyor dedim ben cocugumdami birsey var aceba rahatladim😄
Deletedmom27337 Fatma11 bu ay içerisinde başlıycaktır uzanmaya :) hem her bebekte aynı değildir kimi erken kimş geç yapar bazı şeyleri :) siz sadece teşvik etmeye çalışın gerisini ona bırakın 😍
bgmtnk Bizim de 3 aylık olmamıza bir hafta kaldı. Bilinçli bir şekilde tutma, uzanma yok kızımda da. Sürekli elini emiyor 😅😅
Qawsedrf 3 ay 20 günlük oğlum son bir haftadır falan oyun halısından sarkan oyuncaklarını uzanıp yakalıyor.. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor takılmayın bence
Yengecanne_ Bebeklerde beş gün bile etkili.Beş gün sonra bakıyorsun yesyeni bir şey yapıyor 😊 o yüzden üçüncü ayın ortası olur sonu olur farketmez
Rmyhmza Fatma11 ayaklarını tutabiliryor mu peki uygulamalarda ayak ve elleriyle cok oynar yazıyor da bzde oyle bsy yok
misaaaaa Benim bebeğimin 3 aylık olmasına 6 gün kaldı ellerini emiyor eline tutabileceği birşeyi verince kavrıyor ama uzanmiyor biseye almak için ayaklarına sıra gelmedi henüz 😅
Frauz Daha erken. Bizde ellerimizi yiyoruz kısa süreliğine eline bişey verirsem tutabiliyor. Sonra bırakıyor yeni nesil anneler çok pimpirikliyiz :)
Kbrasg Fatma11 kızım oyun halısınjn oyuncaklarını tutup ağzına götürüyor onun dısında başka bişe tutmuyor henüz