Karhaf Arkadaslar merhabalar oğlum şu 3 gündür gündüzleri uyanıyor yarim saat 1 saat geçiyor geri uyumak istiyor aksam da en geç 10 da yatiyor normal mi perşembe günü doktora götüreceğim
_elmaliturtam Karhaf geç yattığı için gün içinde uyumak istiyor olabilir birde belki diş gelecekse oda uyku yapar
Karhaf Bugun saat 10 buçuk da kalktı simdj tekrar yatti normalde ghnduz uykusu yok denilecek kadar azdı
Dygosmn1 Karhaf benimki 10 da uyanir ogleden sonra bir le iki arasi uyur. gunduz uykusu iyi oluyor hrm bebek hemde anne icin benimde kasim 26 dogumlu. bazen yarim saat uyur bazen bir bucuk saat . degisiyor
eniiiiiiise Karhaf 16 kasım. Sabah kalkar 10 bck gb uyur. 12 bckta kalkar emer bi daha yarım saat… oğleden sonra üç bçk gb akşam 6 gb tekrar yatar. Bana normal geldi sizinki
Karhaf Minnakimmm inşallah bakalım perşembe günü doktor gidecem bakalım hem kontrol var hem ne diyecek
Karhaf Dygosmn1 benimki normalde gunduz uykusu yarim saat yapardı aksam 10da yatardı ama şu bir haftada bütün gün uyumak istiyor şaştım kaldım bir de İzmirde yaşıyorum bunaltıcı sıcak var
Karhaf eniiiiiiise benimki sabah 8 de kalkar 9da geri yatar 12ye kadar uyur 1 yada iki saat ayakta durur 3bucuk 4 yatar geri 5 gibi kalkar 9 buçuk 10 gibi gece uykusu yapar
glytr- Bizde kasım 24 doğumluyuz bizim de öyle değişiliyor diş çıkartma sancıları olabilir miş hemşiremiz öyle söyledi sorun yapmayın yanı düzelir
Karhaf glytr- inşallah ne biliyim normalde 8 9 gibi kalktığında toplam 1 saat uyurdu gündüzleri geceye kadar uyumazdi ama şu bi haftadır hep uyumak istiyor gündüzleri 1 2 saat ayakta zor tutuyorum cocugu
_elmaliturtam Karhaf ama normalde de 3satte bir uyuması gerekiyo uyku aralıklarına bir bakın isterseniz netten. Benim kızımda bazen gündüzleri güzel uyur bazen kısa uyku yapar 3kere bazen 4kere bile oluyor uyumak istiyyor 27kasim dogumluyuz