Berentelli Çocuğunu mamayla büyütenler bakarmısınız? İşte mamayla büyüyen bebek zayıf kalır ilerde hemen çabuk hastalanır sizde de öyle mi oldu
Annesionuyer Berentelli teyzem büyüttü nerdeyse obezler ya😂 kardeşim de 2 aydan sonra emmedi normal bi çocuktu şimdi tabii 23 yaşında😂
Eylulhuma16 Berentelli valla annem beni emzrms ama benm bunym okdar zayif ki hemn hasta oluyorum toplayamiyorum bende smdj bebegmi mama ile buyutuyom saglk olsn
yuksekipek Berentelli alakasi yok valla benim esim annesini hiccc emmemis hemde hic mamayla buyumus aptamille hemde kaynanam oyle der ve cokk zor hasta olur basinin agridigini bile bilmem
Berentelli Eylulhuma16 bend bir ay bile emmemişim annemi sütü kesilmiş hemen bende de biraz süt var ama az geldiği için emmek istemiyor
Berentelli yuksekipek MaşAllah ya ne güzel emziremediğim kendimi suçlu hissediyorum biraz herkes diyor mama verme mamayı vermesem çocuk aç kalacak
yuksekipek Berentelli hic hissetmeyin bende suan 2. Cocugumu dogurdum mamayla besliyorum ilk cocugumu hep emzirdim yaradiginida dusunmuyorum hemen hasta olur ateslenir bagisikligi düşük zayif hemde. Üzülmeyin. Bunye meselesi hayir emziremiyorsan bebek acmi kalsin baska alternatif yok tabiki mama alacak
Pinar_kb Berentelli zayıf değil, kilolu da değil ve gayet sağlıklı. O herkes çok biliyor sen kulak asma. Ne yapalım aç mı bırakalım çocuğu? Sanki bu dunyadaki her sağlıklı birey anne sütüyle mi büyüdü? Ya da sağlıksızlar mamayla mı? Saćmalıyorlar boşver
En_guzel_yanim Berentelli çabuk hastalanır olayı doğru. Anne sütü alan bebekle mama alan bebek farklı oluyor.