Fatmak89 gocebebirbayan bende öyleyim dogdundan beri veriyorum en başta babam hastanede çalışan bı insan o en başta ver çocuğa su vermemezlik yapma oda canlı demişti 😂 şuan 1yas olucaz 4gun sonra hep verdim yani 😂
3children1mom gocebebirbayan Bende alicam bardakla ya da damlalikla veriyorum ama onla da unutuyorum. 2 çocuğum daha var çünkü akıl kalmıyor 🤦🏻♀️
Alyameltem TubaEmir Günde en fazla 4 defa veriyorum sabah emmesinden sonra öğlen emzirme sonrası akşama doğru ve akşam üzeri hepsini emzirme sonrası veriyorum istediği kadar içip bırakıyor suyla sütü ayırt ediyor yani
tosbikinannesi1 gocebebirbayan bende canım bir çay kaşığı da olsa verdim bende hep ağzı pamukçuk olmaması için de veriliyor
Alyameltem gocebebirbayan hiçbir şey suyun yerini tutmaz bence vallahi doktora da söyledim su verdiğimi olsun birşey olmaz dedi 😂
Baharbek gocebebirbayan 3 aylık ve mamayla besleniyor havalar sıcak oldu artık terliyor ben vermeye başladım günde 3-4 defa içiyor biberonla
Berrinyr gocebebirbayan Allah bağışlasın inşallah ❣️🌼evet yazın çok sık vermek gerekir yanımdan ayirmiyorum evde bile hareket halinde sürekli çok fazla hareketliyiz .zaten istemezse içmiyor.
senamiray gocebebirbayan 3 aydan beri veriyorum unutmayın su hiç bi canlıya zarar vermez kararında verdikçe😇
gocebebirbayan senamiray çok doğru. Bende bu şekilde düşünüyorum ve doğduğu ilk andan beri veriyorum 🙈♥️ Su hayattır 🙏🏻
Mbal gocebebirbayan 5.5 aylık. 15 gün önce biraz vereyim dedim. Süt içtikten sonra verdim 5-7 çay kaşığı gibi, ona rağmen süt içmesi azaldı. (Biberonla sadece sağılmış anne sütü içiyor o yüzden biliyorum ne kadar içtiğini) Bu yüzden ek gıdaya geçene kadar vermeyeceğim. 🤷🏼♀️
gocebebirbayan Mbal yaaa sudan mı azaldı acaba. Ben doğduğundan beri veriyorum , yemesinde bir problem yaratmadı çok şükür bizde. Benim minnoş mama ile besleniyor sadece , mama saatleri de belli, arada su veriyorum saati gelince mamasını yiyor 🤷🏻♀️